V&V kočárky Zlín reklamace kočárku

Anonymní
11.9.12 18:39

V&V kočárky Zlín reklamace kočárku

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá reklamovala kočárek v obchodě V&V ve Zlíně. Zajímalo by mne, jak dlouho trvala reklamace a jaký kočárek vám byl zapůjčen? Značka atd. Máme ještě miminko v korbě a uvolnil se nýtek, potřebuji to seštelovat a máme hezký kočárek a bojím se, že mi pujčí nějaký starý křáp a já bych s takovým kočárkem nemohla ani mezi lidi :( Prosím, pokud možno, jaké jsou vaše zkušennosti s tímto obchodem?? Moc vám děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
11.9.12 18:59

NA reklamaci mají 30 dnu. Pokud jim to servis zvládne dát dřív, je to rychleji. Nebo mají šikovného servisáka, který to zvládne sám a na počkání.

A pujčení - domluv si předem, aby měli kočárek na pujčení volný. Ale značku ti neřeknu.

• Citovat
  • Upravit
10975
11.9.12 19:03

Pokud bys potřebovala půjčit kočárek, tak u našich máme schovaný ve sklepě Bébécar. Nafukovací kola, přední náprava natáčecí, korbička v provedení denim. Jedinná vada je hodně vyšisovaná boudička. Ale na chvilku by ti tu službu určitě udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 19:04

No, ono jde jen o výměnu nebo utažení jednoho nýtu, který se mi uvolnil a ted mi kočárek vrže, jak popelnice a nebyl to nejlevnější kočárek a používáme jej teprve 2 měsíce :( takže pokud by to zvládl někdo vyměnit tam, bylo by to super, myslim, že na počkání by to šlo, protože jde fakt jen o jeden nýt. Nevím, jestli se dá nýt utahnout, ale aspon vyměnit a to by snad netrvalo dlouho. Moc děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
699
11.9.12 19:07

Nýt se utáhnout nedá, jen vyměnit nebo víc „stlačit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 19:18
@oliš píše:
Nýt se utáhnout nedá, jen vyměnit nebo víc „stlačit“

A výměna trvá dlouho? myslíte, že by to mohlo být za den hotové? moc dkěuji

• Citovat
  • Upravit
17014
11.9.12 19:21
@Anonymní píše:
A výměna trvá dlouho? myslíte, že by to mohlo být za den hotové? moc dkěuji

A nebylo by úplně nejideálnější si tam zavolat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 19:27
@monika32 píše:
A nebylo by úplně nejideálnější si tam zavolat? :mrgreen:

No to ano, ale až zítra a já sem z toho ted docela vyjevená… navíc mě zajímalo spíš to, kdybych musela dát kočárek na reklamaci, tak jaký typy kočárků tam nabízejí, jestli tam mají kočárky aspon trochu moderní, za který by se člověk nemusel stydět. Jinak, pokud by mi to manžel vyměnil sám doma, tak asi ten kočárek ztratí záruku, že? Nebo jen ta část podvozku, kde mi vymění ten nýt?

• Citovat
  • Upravit
10975
11.9.12 19:31

Já bych po tak krátké době sama nic neměnila a co já vím, tak tam mívají na půjčení jen golfáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
11.9.12 19:34

Anonymní, nechápu. Prostě potřebuji reklamovat kočárek a já bych tedy byla ráda za skoro jakoukoliv náhradu. Pokud máš spešl požadavky, tak si kup druhý. :nevim: Nevím, proč by ses měla za náhradní stydět, pokud je to jen dočasná náhražka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.9.12 19:35
@Anonymní píše:
No to ano, ale až zítra a já sem z toho ted docela vyjevená… navíc mě zajímalo spíš to, kdybych musela dát kočárek na reklamaci, tak jaký typy kočárků tam nabízejí, jestli tam mají kočárky aspon trochu moderní, za který by se člověk nemusel stydět. Jinak, pokud by mi to manžel vyměnil sám doma, tak asi ten kočárek ztratí záruku, že? Nebo jen ta část podvozku, kde mi vymění ten nýt?

No fakt nečekej žádnej hit, spíš jak se píše golfky nebo nějaký starší hlubokej, ale jistě žádná móda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 19:38

Tak dík za rady. Golfky jsou pro nás ještě nevhodné, jsem krátce po šestinedělí, takže máme ještě miminečko. Zkusím tam zítra zajít a domluvit se, jestli by mi to nemohl vyměnit jejich technik na prodejně. Opravdu bych nerada byla třeba 2týdny bez kočárku, kvuli jednomu šroubku. Děkuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
10975
11.9.12 19:46

Tak tam znám přímo jednu prodavačku a je to sestra mojí macešky, takže ti sem hodím přesné info, co tam mají za kočárky, snad během chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.9.12 19:55
@Anonymní píše:
A výměna trvá dlouho? myslíte, že by to mohlo být za den hotové? moc dkěuji

Pokud si na to troufne jejich servisák a „nezničí“ tím záruku, tak určitě.
Zavolej tam ráno a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
11.9.12 19:55
@MisaHanuska píše:
Tak tam znám přímo jednu prodavačku a je to sestra mojí macešky, takže ti sem hodím přesné info, co tam mají za kočárky, snad během chvilky.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí