Vy co máte alergii na nikl..

Anonymní
17.3.22 06:56

Vy co máte alergii na nikl..

Ahoj, chci se zeptat těch. Co mají alergii na nikl, jak to řešíte se cvičky co jsou na podprsence? Ať už zapínání nebo pojezdné cvočky na utahování ramínek?
A ještě se zipy u mikiny..
Děkuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13220
17.3.22 07:03

Prostě si kup plastové.
Blbý jsou knoflíky u džín. Tak možná vyšší kalhotky no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
17.3.22 07:36

No tak zapínání na podprsence přece do styku s kůží při správné velikosti prádla vůbec nepřijde. Jinak zkus všechny kritické plochy natřít bezbarvým lakem na nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.3.22 07:48
@nozu píše:
Jinak zkus všechny kritické plochy natřít bezbarvým lakem na nehty.

Lak na nehty na alergii nefunguje. Nevím proč, logika říká, že by měl, ale nefunguje.
Nicméně, já mám alergii na nikl a už minimálně 15 let se mi nestalo, že bych nějakou reakci měla. Přijde mi, že už nikl do bižuterie a galanterie prakticky nedávají. Dřív jsem mívala šílené reakce třeba na knoflíky u riflí nebo na zlaté náušnice (očividně v nich byl nikl jako příměs), ale už roky nic. Takže mě docela překvapuje, že má někdo alergickou reakci na zip nebo podprsenku, zejména pokud jsou kupované v nějakém normálním obchodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
17.3.22 07:52
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat těch. Co mají alergii na nikl, jak to řešíte se cvičky co jsou na podprsence? Ať už zapínání nebo pojezdné cvočky na utahování ramínek?
A ještě se zipy u mikiny..
Děkuji za rady :kytka:

Nevím, zda mám alergii na nikl, ale nesnesu jen šperky s niklem. Zapínání podprsenky je schované a pojezdy na raminkach je plastové. Rifle a jiné kalhoty mě nikdy problém nedělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek