Červene fleky na kůži, dospělý

6.3.22 14:34

Červene fleky na kůži, dospělý

Ahoj, občas se sem mrknu a vidím, že se tu hodně lidí vyzná. Mám na kůži na těle takové flíčky, viz foto. Nesvědí, nebolí a ani nic podobného, prostě jen jsou. Nemáte náhodou někdo s něčím podobným zkušenosti? Mám to na ruce, břiše, prsu. Všechny zhruba stejně velké, dohromady tři + jeden úplně malinký. Ten na břiše už mám docela dlouho a nějak jsem to neřešil, ale když začínají přibývat, tak se raději už zeptám a taky jsem objednaný na kožní. Díky předem za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.11.22 22:16

Dobrý den, můžu se zeptat jak jste dopadl na kožní? Jdu s podobnými fleky také za 2 týdny na kožní. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 06:25

Dobry den, nejaka vyraska, uz presne nevim jak se to jmenuje. Dostal jsem Framykoin a za par dni jsem to mel pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
10.4.23 21:43

@Lusesitka9 co to bylo u vás? Řeším to teď také. Měli jste třeba i nachlazení, zvýšenou teplotu? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.7.25 21:11

@Pierresilence můžu se zeptat jak jste dopadl když jste ty fleky měl? Mám jeden na břiše… Mažu týden právě framykoinem a pořád tam ten flek je…zda se Vám ještě objevil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.7.25 21:13

@Lusesitka9 dobrý den, můžu se zeptat jak jste dopadla na kožním? Mám jeden flek necelý týden na břiše tak zda to řešit dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek