Vy s luxusnějšími auty, doporučte pneuservis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15432
15.3.26 17:14
@rmot píše: Více

Můj chlap to má stejně a je mi tenhle přístup sympatický. Já u svého auta pomalu ani nevím jaké disky tam mám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37266
15.3.26 17:53
@jkra píše: Více

A vyváží si je točením na palci? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.3.26 17:56
@Centropen píše: Více

Přesně tak, souhlasím. Ono ušetřit nějaké peníze je fajn, ale neodborný zásah může stát v důsledku i život. Mám velmi schopného partnera, který podobné záležitosti zvládne raz dva, ačkoliv ani není od fochu, ale stejně tyto záležitosti řeší v servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15605
15.3.26 18:20

Jojo, s takovým autem si určitě kola mění sám. :mrgreen:
Takže buď kecáš, že si je mění sám, nebo má opravdu tu starou vránu, ale přiznat to nemůžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
15.3.26 18:24

My to taky dáváme do servisu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37266
15.3.26 18:24

Náhodou, já v mládí jako aspirant dělal brzdy na svém autě na dvoře ve škole (VŠ) a nastavil sbíhavost jenom tak od oka, že s tím někam dojedu a udělá se to podle přístrojů. Jelo to dobře, tak jsem se na to vykašlal, a když jsem si po čase na to vzpomněl a dal to zkontrolovat do servisu, tak se ukázalo, že jsem to celkem trefil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15605
15.3.26 18:28

Souhlasím s tebou. :)
A co se škrábanců na kolech týče, taky moc neřešíme. Máme ho na to, aby sloužilo. A ne aby jsme ho jen chodili leštit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12660
15.3.26 19:14
@Ploskutáček píše: Více

Segra ma na stridacku Medaka nebo Bmw a vse resi v autorizovanem servisu znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.3.26 19:36
@Šmoulice píše: Více

Anebo zapomněla zmínit, že se tím manžel třeba živí, tím pádem disponuje jak nářadím, tak odbornými znalostmi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
15.3.26 20:36

Modla nemodla, jedno kolo 60K podotýkám kolo, nikoliv disk. Každý zářez me prostě naštve. Garáže dělané na Š100 a MB1000 holt nejsou pro rozměry dnešních SUV. Takže jsou místa, kam už prostě nejezdím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Centropen
15.3.26 20:40
@jege píše: Více

Ano, v mladí jako aspirant…tipuji Ještě hodně mechanické auto žiguli, rapid, nebo 105? :mrgreen:
Na tom si gumy měnil snad každý. A brzdy? No booooze. (ne)brzdilo to furt stejně ať byly nastavené jak chtěly.

• Citovat
  • Upravit
37266
15.3.26 21:04

No dovol?! Opel Rekord 2.3D v zlaté metalíze! Víš, jaký jsem byl borec? 8) :dance:

Ale je pravdou, že jsem si na tom uměl na 2000 km dlouhé cestě i několikrát sám naštelovat rozvody, protože mi přeskakovala rozvodová řetěz, až mi zůstalo do cíle cca 50 km, tak jsem si říkal, že to už za to nestojí a pomalu to dojedu, a ona přeskočila ještě o pár zubů, až se „potkal motor“, a následně se musela měnit polovina součástek. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
15.3.26 21:08
@Ploskutáček píše: Více

Nemyslím si, že kvalitní pneuservis je o luxusu vozu. Ale budiž. Já jsem z jiného kraje, ale poradil bych se s mapami od google .

• Citovat
  • Upravit
8165
16.3.26 13:27

Tak zrovna do kol odmítám dát takové peníze, kterých by mi bylo líto, kdyby mi ty kola někdo ukradl. A třeba na dodávkách mám plechy, protože s nima hlavně při výletech vymetám šílené cesty, kde by elektrony byly po pár jízdách odepsané :) Stejně tak nechápu, když si někdo dá na auto větší disky, než se na ten model normálně dávají a na to nazuje nízkoprofilové gumy. To je pro mě tak nepraktická věc, že to řadím do stejné kategorie, v jaké je přítlačné křídlo na škodě 105 :) Prostě mám rád věci funční a nějaká „móda“ jde mimo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
16.3.26 14:58

Mě při konfiguraci auta vždycky prodejce tlačil do velkých disků a nízkých pneumatik, že prý pak to auto vypadá líp. Já ale na nějaký “vypadà líp” kašlu a volím praktičnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný