Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
stydím se pokládat tuhle otázku na ženským fóru. Brácha si bude kupovat dost drahá kola a hledá kvalitní servis, kde mu je při přezouvání nepoškrábou, což se stalo při přezouvání u Škody Scala. Tak jsem chtěl poprosit, jestli byste doporučili pneuservis, kde budou opatrní a pečliví. Přímo do Prahy se mu úplně nechce. Hradec Králové, Pardubice, Jihlava, doporučíte něco? Díky všem.
@Ploskutáček píše: Více
V Praze Jarov. Ale ze si chlap nepřezuje sam?
Přezouvám ve značkovém servisu svého auta a kola tam nechávám k uskladnění.
@jkra píše: Více
Sám? Neznám nikoho s luxusnejsim vozem, kdo si přezouvá sám.
Jinak… škrábnutí drahých litých kol úspěšně zvládám sama. Obvykle o rantl v podzemních garážích. Nas3re, ne že ne, ale umí to pěkně opravit.
Jezdíme do autorizovaného servisu. Řešíme tam naprosto vše, včetně přezutí kol. ![]()
A proč by měl?
Já se taky zvládnu sama třeba ostříhat, ale přesto půjdu spíš ke kadeřnici. Navíc asi ne každý člověk má běžně doma přezouvačku disků, taky věřím, že někteří lidé na tohle třeba nemají úplně čas nebo i prostor. A ne všichni se taky rádi rejpou v autech, natož, když nemají zrovna úplně plecha.
@Neboj píše: Více
Navíc tam se musí dělat nějaká geometrie, vyvažování, olúvka či co ne?
A upřímně? Mám 22 palcove kola, které sama do kufru ani nezvednu. ![]()
A muže tím určitě zatěžovat nebudu. ![]()
Možná jsem úvodní dotaz nenapsal úplně přesně: nejde o výměnu kol zimní/letní, ale o nazouvání pneu na disky.
My vše řešíme v autorizovaném servisu. Průběžně se ozvou sami, že se blíží čas např. výměna oleje atd. Ať si brácha najde autorizovaný servis.
@Ploskutáček píše: Více
To si ten šikula taky určitě umí udělat sám
![]()
Včetně vyvážení atd …
Ale zase, tady je řeč o lepších vozech. Na staré vráně už asi nic moc vyvažovat nemusí. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Pokud ti přijde rok starý Kodiak stara vrana:).
@Centropen proc tohle neuděla manzel? Nechceš ho tím zatěžovat proc?
Tak pokud je to starý model, tak ano 😁 👍
Ale nebojte, ve značkovém servisu kamarádovi na Koďovi Sport line nějaký patlal místo jeho 19” zimáků nasadil 16” ze Superbu a málem ho nechali i odjet… (v pátek večer, když už v tom servisu nikdo nebyl po 3dnech s náhradním autem a o víkendu měl být s Kodiakem na horách)
Tu fotku někdy najdu. 😇
@Šmoulice píše: Více
Nechtěl bych jezdit v novém ani ve starém s nevyváženými koly, dokáže to nejen dělat pěkný bordel za jízdy, ale měnit každou chvíli čepy jen kvůli lenosti zajet do pneuservisu mi nepřijde moc ekonomické
Jinak tedy možná jsem v tomto na chlapa divný, ale škrábance na kolech neřeším, nemám auta jako modlu.