Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahojky, já to mela všechno připraveny snad od ty doby co jsme postylku pořidili takze od 30tt?..normalne tam dej jen prosteradlo a nejakou zavinovacku nebo spaci pytel, uvidis v cem ti bude mimi spat, my treba mantinel v postylce zatim nemame protoze malej spi jedine v zavinovacce tak se ke kraji postylky nijak nedostane..
nebesa máme ale prijdou mi zbytečny, pres postylu jsem mela hozeny prosteradlo aby se neprasilo
Ehm povlíkla jsem to bleskově po návratu z porodnice, miminko čekalo v autosedačce ![]()
rodila jsem skoro na termín. postýlku skládal manžel s tchánem, povlíkala nejspíš tchýně (bydlíme v jednom rod. domě..) když jsme se chystali z porodnice domů.
v postýlce jsem měla pouze protičůrací podložku a prostěradlo. Vojta spinkal v zavince. později jsem přidala mantinel (hlavně kvůli vyhazování dudlíku v noci). po zavince přišel spací pytel, peřinky a takové věci přišly až v roce..
nebesa ani takové věci jsem neměla..
jinak já bych si v případě pochyb, jak to manžel zvládne, postýlku asi smontovala, matraci přikryla nějakou dekou, ale nepovlékala jí.. povlečení postýlky trvá asi tak minutu a to bych po příjezdu z porodnice zvládla..
jinak dneska jsem den po termínu
a postýlka je stále složená ![]()
Ahojky, já myslím že to brzy není… Já zítra začínám 31tt a dnes jsem postýlku taky připravila…Navoněla,vyprala a vyžehlila…A přikreju jí jenom hadrem
![]()
tak u nás se postýlka připravovala někdy v 37tt. Máme obrovskou sadu, moc jsem se na to zařizování postýlky těšila. Ale stejně většinu připravil manžel a já seděla u postýlky a navigovala
. Byla jsem nateklá a nevydržela jsem dlouho stát. Připravovat jí o 2 týdny dřív, tak jsem dělala vše sama …do porodu bylo přes postýlku přehozené velké prostěradlo
Ahoj
Tak ja jsem ted ve 35 tydnu tehu a uz mam postylku nachystanou a prikrytou prosteradlem
Chtela sem si to pripravit sama
![]()
Mám 28 tt a už mám postýlku sestavenou s matrací která je v tom igelitu co jí chrání, kdyby náhodou plínka nepřežila a přimontovaný stojan na nebesa, zbytek budu přidávat tak nějak postupně ![]()
No holky, tak Já mám vše vyprané a vyžehlené tak od 5. měsíce. Mám to v sáčcích a voňavé. Se synem jsem rodila dříve, tak to celkem i přišlo vhod
Teď u druhého těhu jsem udělala to samé. Do porodu mám 2 měsíce, ale cítím se být připravena a jsem v pohodě. Postýlku budu povlékat asi za měsíc a přikryjeme ji prostěradlem nebo igelitem. Ale je fajn nezmatkovat ![]()
Holky, netvoříte tu některá nebo nevíte o některé, která šije krásné sety do postýlky? ![]()
Zeptejte se na fb… tam mají maminky docela dobrý přehled a hned vám pošlou odkazy přímo na jiné fb skupinky kde šijí nebo nabídnou svoje ![]()
@dracula-s najdi si na fb nebo na webu pmručnípráce, šije na zakázku krásné věci, není to kýčovité, je to kolegyně mé mamky, doporučuji
Tady šijou sety do postýlek, mají to moc krásné a z kvalitních látek (dá se vybrat z velkého vzorníku).