Výbavička pro miminko - co je dobré pořídit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
15.5.19 10:08

U nás se taky zavinovačka nechytala, koupili jsme péřovou. Všude psali, jaky je to pro mimco zázrak a malá v ni bejt nechce :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
15.5.19 10:40

@Kristyna.Vechtova jak si navlíkala novorozenci mikinu s kapucí? Mě teda kapuca krkala hrozně (kvůli oblékání, ublinkávání, později u vrstvení - kapucou zafukovalo, ale když pod mikinou s kapucou mělo dítě ještě šátek a čepičku, tak bylo jak Michelin a nemohl se ani hnout…)
Starší kluk je už snesl, ale u ležícího miminka? :think:
ALe jak říkáš, je to co komu vyhovuje… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 11:46

@Mar__tanka1983 tak mikiny jsou i na zip nebo na patentky ne ;) nevím je lednová a když byla v zimním fusaku tak měla body s dlouhým + mikinu + čepici a hotovo, to samé má v podstatě teď jen fusak jarní (bydlíme skoro na horách takže tu je chladno) a šátek nosí max teď když začíná slintat :D

Tady na fotce má čepičku + overal s kapucí a fakt mi nepřijde že by ji to překáželo a mě taky ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.5.19 12:07
@BelAir píše:
U nás se taky zavinovačka nechytala, koupili jsme péřovou. Všude psali, jaky je to pro mimco zázrak a malá v ni bejt nechce :P.

péřová je nejlepší vynález :potlesk: nemůžu si vynachválit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.5.19 12:43

@Kristyna.Vechtova
Jedeme stejně, mikiny s kapucí mám ráda a nikde nám nepřekáží. Malá je oblikana jako tvoje, akorát místo jarního fusaku máme deku a vypadá spokojeně 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 12:49

@BelAir přesně, ale prvního jsem taky oblíkala úplně jinak, jak říkám u prvního člověk asi zjišťuje co a jak a u druhýho už jede na jistotu :D

Joo jen deku už měla taky když byla ta tepla, ale teď máme asi 5-8°C takže je fusak lepší a kór když chce jít starší ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí