Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
U nás se taky zavinovačka nechytala, koupili jsme péřovou. Všude psali, jaky je to pro mimco zázrak a malá v ni bejt nechce
.
@Kristyna.Vechtova jak si navlíkala novorozenci mikinu s kapucí? Mě teda kapuca krkala hrozně (kvůli oblékání, ublinkávání, později u vrstvení - kapucou zafukovalo, ale když pod mikinou s kapucou mělo dítě ještě šátek a čepičku, tak bylo jak Michelin a nemohl se ani hnout…)
Starší kluk je už snesl, ale u ležícího miminka? ![]()
ALe jak říkáš, je to co komu vyhovuje… ![]()
@Mar__tanka1983 tak mikiny jsou i na zip nebo na patentky ne
nevím je lednová a když byla v zimním fusaku tak měla body s dlouhým + mikinu + čepici a hotovo, to samé má v podstatě teď jen fusak jarní (bydlíme skoro na horách takže tu je chladno) a šátek nosí max teď když začíná slintat ![]()
Tady na fotce má čepičku + overal s kapucí a fakt mi nepřijde že by ji to překáželo a mě taky ne ![]()
@BelAir píše:
U nás se taky zavinovačka nechytala, koupili jsme péřovou. Všude psali, jaky je to pro mimco zázrak a malá v ni bejt nechce.
péřová je nejlepší vynález
nemůžu si vynachválit ![]()
@Kristyna.Vechtova
Jedeme stejně, mikiny s kapucí mám ráda a nikde nám nepřekáží. Malá je oblikana jako tvoje, akorát místo jarního fusaku máme deku a vypadá spokojeně
.
@BelAir přesně, ale prvního jsem taky oblíkala úplně jinak, jak říkám u prvního člověk asi zjišťuje co a jak a u druhýho už jede na jistotu ![]()
Joo jen deku už měla taky když byla ta tepla, ale teď máme asi 5-8°C takže je fusak lepší a kór když chce jít starší ven ![]()