Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mi k sobě pasuje Klaudia Ella Muller. S klučičích se mi líbí Oskar i Alfred, ale ani jedno z druhých jmen mi k tomu nepasuje.Dala bych jako druhé jméno něco krátkého, třeba Alfréd Edd Muller. Přeju šťastný výběr ![]()
Máme 4 dcery, jedna z nich je Elena
Ale rozhodně to není netradiční jméno. Znám holčičku Ellen s vaším příjmením
Z vašeho výběru se mi libí ještě Allison
Klaudia znamená kulhavá, navíc mi evokuje slovo klaun. Marie se mi vyloženě nelíbí. Jasmina je celkem hezká, ale ne můj favorit. Ještě se mi moc libí jméno Etel.
U chlapečka Elias
Ostatní se mi nelíbí.
Ta Marie Müller je s jakýmkoli jménem před Marií hrozný jazykolam. Si to řekni nahlas několikrát za sebou. Jinak se mi líbí Klaudia a Jasmina, Elen je hrozně moc, Allison mi do Čech nepasuje. Ale Klaudia Marie Müller nebo Klaudia Maria Müller, Jasmina Marie Müller, na tom si prostě zlomíš jazyk. Nedávala bych to druhé, ale jestli musíte, tak holt musíte.
Henry mi do Čech nepasuje, Oskara máme v rodině kocoura a Alfréd alisas Fredy je na mě moc hororové jméno. S těmi druhými to dohromady nepasuje vůbec.
Z dívčích za mne jen Elena. Zní to i hezky s příjmením. Z chlapeckých Oskar nebo Alfréd a jako druhé bych dala Elias, doplňovalo by to sestry Elena ![]()
@Anonymní píše: Více
dvě jména mi přijdou tady už hodně krkolomná,
pro holčičku bych dala Jasmína, i Klaudie je dobrá, Allison už mi zní jako úlet,
chlapeček Oskar nebo Alfréd, a oba bez druhého jména, ať to vše dohromady opravdu nezní jako jazykolam
Holčička by mohla být Klaudie Ella, kluk asi Alfréd Elias.Ty klučičí jména se mi moc nelíbí, znám psy kteří se tak jmenují.
Ta Klaudia Ella Muller vyzera fakt pekne napísané. Ako je v tom Klaudia to U a Ella dve L čo pekne doplňa to priezvisko Muller. U chalana Alfred Elias Muller to sa mi najviac hodi k sestre a aj ako kombinácia dvoch mien, zároveň by mali dvojčata prostredné meno ktoré začína na rovnaké písmeno (E)
Mě se líbí Klaudia Müller
Druhé mi k tomu moc nejde. takhle je to výrazný a na poslech mi to přijde úplný. Ella by byla taková spolknuta, zastrčená, nevýrazná. ![]()
Z těch klučičích nevím. Možná Oskar
Líbí se mi kombinace Silvie Leone, Inna Kristina, Hana Elena, Anna Aurelie.
U kluků mi ty dvojí kombinace nejdou.
Vyhla bych se jmenum s R. Vadí mi s příjmením.
Julius Müller?
Klaudie. Syn měl být Klaudie. Tak mám pro jméno slabost. Takže Klaudie Ella.
Pro kluka Elias.
Proč má mít holka dvě jména a kluk ne? Rozdíly hned na startovní čáře.
Alfréd Elias je fajn.
Výběr jmen pěkný, proč by ne. Vyloženě se mi nelíbí pouze Allison, ale to je můj problém, můj vkus. Jak už tady nejednou zaznělo, nejlépe zní asi Kladia Ella Müller, ještě lépe Klaudie Ella Müller. I ta Elena je super, jen by to chtělo přehodit na Marie Elena Müller nebo Marie Ella Müller. U klučičích vidím spíš nesoulad s druhým vybraným jménem, Elias v kombinaci s křestním zní jako alias, např. Henry Elias Müller, slyším tam nechtěně Henry alias Müller, Oskar alias Müller. Nechcete to taky přehodit? Elias Oskar Müller, Elias Alfred Müller? Tam by zase nebylo dobré, kdyby první jméno holčičky bylo Elena. Jen tak uvažuji. Dejte vědět, co jste nakonec vybrali.
Mně se z toho nejvíc líbí Klaudie Ella a Oskar Tobias. Klaudia v tomto tvaru mi připadá už trochu krkolomně, když to řeknu celé nahlas. Vybrali jste moc pěkně znějící jména, docela by mně zajímalo, co nakonec vyberete za kombinaci ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Vždytˇpíše že obě děti dostanou dvě jména ![]()
@arinecka píše: Více
Moje chyba. Měla jsem v noci trošku upito🙈. Klopila jsem po roce Gin. Už vidím lépe.
Ahoj holky,
. Čekáme dvojčátka – holčičku a chlapečka a teď hodně přemýšlíme o jménech. Líbí se nám spíš méně tradiční jména, ale ne úplná divočina. Máme pár návrhů, které se nám líbí: pro holčičku Jasmina, Claudia nebo Klaudia, Elena a Allison, a pro chlapečka Henry, Oskar nebo Alfréd.
jdu si sem pro názor a rady
Rozhodli jsme se dát dětem dvě jména, protože u mě v rodině je to tak trochu tradice a moc se mi to líbí. U holčičky bychom chtěli druhé jméno Marie nebo Ella (u Eleny by to byla Marie) a u chlapečka Elias nebo Tobias. Příjmení je Müller.
která kombinace se vám líbí nejvíc a jak na vás působí. Klidně napište i jména, která by se vám zdála vhodná a mohla by se nám líbit.
Vím, že je to nakonec naše rozhodnutí, ale zajímá mě jen váš pohled.
Diky!!