Výběr jména pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
8.2.22 14:14

Filip a Stela, krásná jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
8.2.22 14:17

Tak holčičí jména jsou krásná obě. Dominik se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
8.2.22 14:25

Dominik nelíbí, Filipů je strašně moc, Roza pěkný, SteLLa krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
8.2.22 14:39

Z holcicich se mi nelibi ani jedno a hlavne mam pocit, ze za chvilku se kazda druha holcicka bude jmenivar Stela… Ale zalezi jen na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6746
8.2.22 15:23

Mě se moc líbí Stela, klučičí jsou pěkná obě jména. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.2.22 16:20

Rozárka (je to krásné jméno, ale stejně ho mám spojené se svou z Popelky :lol: ) a Dominik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
8.2.22 16:21
@Dendiss píše:
Z holcicich se mi nelibi ani jedno a hlavne mam pocit, ze za chvilku se kazda druha holcicka bude jmenivar Stela… Ale zalezi jen na vas.

U nás je každá třetí Rozárka, Stelu neznám jedinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 16:22

Kamarádka má Rozinku, vše bylo v pořádku, až do té chvile, kdy děti ve školce objevily Kozu Rozu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
8.2.22 16:25

Za mě Stella a Dominik. Ačkoli často čtu, že Stella je každá druhá, tak nevím, já vím třeba pouze o jedné. Ono každé jméno se prostě někde sejde. A pokud se mi líbí nějaké jméno, tak asi nepočítám na prstech, kolik lidí ho má okolo sebe :) Nebo možná někdo to více řeší, každý to máme jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
8.2.22 16:36

Stela a Filip. Rozárka je pěkné tak do šesti let, pak už je to divné. A říkat holce Róza nebo Rozina, to mi přijde hrozné. Dominik nic proti, ale můj favorit to nikdy nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
8.2.22 16:39
@Pišťucha95 píše:
Za mě Stella a Dominik. Ačkoli často čtu, že Stella je každá druhá, tak nevím, já vím třeba pouze o jedné. Ono každé jméno se prostě někde sejde. A pokud se mi líbí nějaké jméno, tak asi nepočítám na prstech, kolik lidí ho má okolo sebe :) Nebo možná někdo to více řeší, každý to máme jinak :srdce:

U nás jsou poslední léta hodně Elinky, Nelinky, Natálky, Rozárky a Julinky. Stelu fakt žádnou nepotkávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.2.22 11:46

Holčičí Stela, klucici jsou obě fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
10.2.22 11:50

My pro holku měli Stellu, ale pro kluka jsme se nemohli dohodnout. Nakonec jsme dali jméno, které mělo svátek v den, kdy jsem si dělala těhotenský test. Pak jsme zjistili, že je to i mužská verze ženského jména, kterým se jmenuje přítelova babička :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.22 17:06

Stela a Dominik 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.10.24 13:26

Ahojte, probouzím starší diskuzi… A chci se zeptat, jak u vás probíhal výběr pro miminko? Shodli jste se? Pomáhal i partner?
S přítelem čekáme první miminko. Ale debata s ním o jméně…dělá si z toho srandu :nevim:… své tipy nemá. A když mu řeknu své, tak u toho má poznámky vtipné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze