Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dominik nelíbí, Filipů je strašně moc, Roza pěkný, SteLLa krásný.
Z holcicich se mi nelibi ani jedno a hlavne mam pocit, ze za chvilku se kazda druha holcicka bude jmenivar Stela… Ale zalezi jen na vas.
Rozárka (je to krásné jméno, ale stejně ho mám spojené se svou z Popelky
) a Dominik
@Dendiss píše:
Z holcicich se mi nelibi ani jedno a hlavne mam pocit, ze za chvilku se kazda druha holcicka bude jmenivar Stela… Ale zalezi jen na vas.
U nás je každá třetí Rozárka, Stelu neznám jedinou.
Kamarádka má Rozinku, vše bylo v pořádku, až do té chvile, kdy děti ve školce objevily Kozu Rozu… ![]()
Za mě Stella a Dominik. Ačkoli často čtu, že Stella je každá druhá, tak nevím, já vím třeba pouze o jedné. Ono každé jméno se prostě někde sejde. A pokud se mi líbí nějaké jméno, tak asi nepočítám na prstech, kolik lidí ho má okolo sebe
Nebo možná někdo to více řeší, každý to máme jinak ![]()
Stela a Filip. Rozárka je pěkné tak do šesti let, pak už je to divné. A říkat holce Róza nebo Rozina, to mi přijde hrozné. Dominik nic proti, ale můj favorit to nikdy nebyl.
@Pišťucha95 píše:
Za mě Stella a Dominik. Ačkoli často čtu, že Stella je každá druhá, tak nevím, já vím třeba pouze o jedné. Ono každé jméno se prostě někde sejde. A pokud se mi líbí nějaké jméno, tak asi nepočítám na prstech, kolik lidí ho má okolo sebeNebo možná někdo to více řeší, každý to máme jinak
U nás jsou poslední léta hodně Elinky, Nelinky, Natálky, Rozárky a Julinky. Stelu fakt žádnou nepotkávám.
My pro holku měli Stellu, ale pro kluka jsme se nemohli dohodnout. Nakonec jsme dali jméno, které mělo svátek v den, kdy jsem si dělala těhotenský test. Pak jsme zjistili, že je to i mužská verze ženského jména, kterým se jmenuje přítelova babička
.
Ahojte, probouzím starší diskuzi… A chci se zeptat, jak u vás probíhal výběr pro miminko? Shodli jste se? Pomáhal i partner?
S přítelem čekáme první miminko. Ale debata s ním o jméně…dělá si z toho srandu
… své tipy nemá. A když mu řeknu své, tak u toho má poznámky vtipné ![]()