Výběr kočárku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
8.1.13 12:29
@jediný andílek píše:
Inglesina, super

Mě se líbí hluboký Roan Marita 2012..:-)
Ale to jsme neodpověděli na otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
8.1.13 12:38

Tak Roan Maritu jsem měla na první dítě - jezdí dobře, ale skládání teda nic moc, rozměrný, těžký, korba i sedačka se nenasazuje dvakrát lehce, je to „stará klasika“, ale do terénu taky nic moc.
Teď jsme si objednali Gesslein F6. Nevýhoda je vyšší cena, což je holt daň za kvalitu - německý výrobek, multifunkční. Maritu jsem vyměnila cca v roce, kdy už mě to skládání přestalo bavit a syn šel na Xlander XA. To je opět levná polská varianta, ne bez vad.
Teď jsem teda po dlouhé úvaze vybrala Gessleina - díky výměnné nápravě vepředu můžeš mít jak čtyřkolku, tak s otočnými (do města apod.), skládání super. Já třeba u prvního chtěla pevnou korbu, pak u dvojčat jsme měli do dvojčatového kočáru právě od Gessleinu vložné tašky a zjistila jsem, že je to šikovnější, dítě si v tom donesu domů, kočár může zůstat např. na terase, je jedno, že vymrzne, když je taška doma v teple. Je to podstatně skladnější do auta.
Takže my teď máme vybraný Gesslein s vložnou taškou C-lift /dělají i korby, kdo chce, já shledala, že ne/. Kolečka má nenafukovací, to taky mě praxe naučila, že je lepší. Odpruženej je parádně. A líbí se mi takové ty vychytávky, jako brzda na rukojeti místo dole, kde člověk nohou loví, cosi okopává, co ke konci už není tak super pevný, jak bývalo…

• Citovat
  • Upravit
202
8.1.13 12:48

@Betty03 Já sporťák mám, v tom jsem vozila syna od narození (měl silný reflux, takže i venku jezdil vyvýšený), takže na cesty mohu vozit ten.
Mě jde právě o to ježdění ve městě. Otočná kola a jedny menší-větší mě ve městě zklamaly.
Když jsem sjížděla z obrubníku každou chvilku jsem se tam zasekla (otáčely se dobře), když mu svítilo sluníčko do kočáru nebo tak a otočila jsem jenom rukojeť- měla jsem malá kola u sebe- tak se to nedalo ovládat vůbec…:-)
Maritu jsem vozila s kámoškou a přišla mi fajn a dokonce se mi i líbí.
No ještě mám čas, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.1.13 14:11

Já bych ti doporučila Hartan Racer GT, ale tam jsme s cenou „trošku“ jinde. Investice je to sice větší, ale rozhodně doporučuji, tak jak mi řekli v obchodě, když si koupíte tento kočárek určitě budete spokojená a za půl roku, rok si nepůjdete koupit jiný! Jsem s ním moc spokojená. Krásně houpe, je lehký, odpružený, skladný, kvalitní materiál - výroba v Německu i s kvalitou látek jsem moc spokojená! Přední otočná kola se dají vyměnit za pevnou nápravu. Tuto nápravu jsem sice nekupovala, ale i tak je kočárek v terénu fantastický. Projížděli jsme už i hlubším sněhem a není vyloženě nutné aretovat kolečka. Za mě i za každého kdo s naším kočárkem jel velká spokojenost! Jen je dlouhá objednávací doba - 12 týdnů. Takže kdyžtak s tím počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
8.1.13 19:15
@Kořínek píše:
@Betty03 Já sporťák mám, v tom jsem vozila syna od narození (měl silný reflux, takže i venku jezdil vyvýšený), takže na cesty mohu vozit ten.
Mě jde právě o to ježdění ve městě. Otočná kola a jedny menší-větší mě ve městě zklamaly.
Když jsem sjížděla z obrubníku každou chvilku jsem se tam zasekla (otáčely se dobře), když mu svítilo sluníčko do kočáru nebo tak a otočila jsem jenom rukojeť- měla jsem malá kola u sebe- tak se to nedalo ovládat vůbec…:-)
Maritu jsem vozila s kámoškou a přišla mi fajn a dokonce se mi i líbí.
No ještě mám čas, tak uvidím.

A ten sporťák s menšíma-většíma máš Gessleina? Ono je taky rozdíl a to hodně, jak je vyváženej, jak se dají aretovat.
S tím otáčením naše děti preferují sedět vždy čelem ke mně, takže tu přehazovací rukojeť já moc neužiju, mám přídavnou sluneční clonu a mívala jsem vždycky i slunečník, takže to řešilo případné slunce, ale v té pozici pro matce většinou to odcloní maminka svým tělem, tak to jsme skoro nikdy problém neměla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.13 20:50

@Betty03 Ten Gesslein je nádherný, ale bohužel drahý, neexistuje nějaká levnější verze? A na kolik vás vyšel i s tou vložkou C-lift?

• Citovat
  • Upravit
Betty03
9.1.13 06:52

Jo, drahý je. Já jsem původně myslela, že si koupím z druhé ruky, nakonec si ho „můžu dopřát“ (všechno ostatní mám po starších). Kočár sám vyjde za 15 tis., taška za 3500, přední velká kola (pokud chceš) za 1500, čili základní sada za 20 tis. Jsou k tomu ještě různé doplňky, ale ty člověk mít nemusí, autosedačku třeba máme, pláštěnka je součást výbavy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4