Vyber pohlaví při PGS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.22 13:48

Hele jde to. Nevím přesně název kliniky, ale vím od své ségry, že několik jejich kamarádek si řeklo, co chtějí. Určitě 3 páry to byly. Jedná se o Brno.

Jako sami ti to nenabídnou, to je jasné. Asi líná huba…řekli si a mají. Já to tomu tedy nefandím, podle mě by do toho člověk zasahovat neměl. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.22 15:58

Ahoj, já mám za sebou PGT, řekli mi, že když to nebudu nikde říkat, tak si pohlaví můžu vybrat, ale vzhledem k tomu, že jsem měla zdravá embrya jen mužského pohlaví, tak nebylo co řešit. Radši anonym kvůli centru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.22 16:05
@welovefashion píše:
s čím se snažíš srovnat? Pokud máte jeden z Vás nějaké dispozice ke genetickým mutacím souvisejícím s pohlavím, tak pak ano. udělají to kdekoliv, pokud chce partner kluka, jen z nějakého rozmaru, tak si skoč do USA :-) tady to snad nikdo neudělá

ale udělá já se přímo na klinice domluvila, před 11 lety a mám vytouženou holčičku

• Citovat
  • Upravit
73
11.7.22 00:05

Hele mě to v pohodě přijde, vůbec tě za to neodsuzuju a držím palce, aby se zadařilo se na klinice domluvit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.