Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já mám za sebou PGT, řekli mi, že když to nebudu nikde říkat, tak si pohlaví můžu vybrat, ale vzhledem k tomu, že jsem měla zdravá embrya jen mužského pohlaví, tak nebylo co řešit. Radši anonym kvůli centru.
@welovefashion píše:
s čím se snažíš srovnat? Pokud máte jeden z Vás nějaké dispozice ke genetickým mutacím souvisejícím s pohlavím, tak pak ano. udělají to kdekoliv, pokud chce partner kluka, jen z nějakého rozmaru, tak si skoč do USAtady to snad nikdo neudělá
ale udělá já se přímo na klinice domluvila, před 11 lety a mám vytouženou holčičku
Hele mě to v pohodě přijde, vůbec tě za to neodsuzuju a držím palce, aby se zadařilo se na klinice domluvit!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Hele jde to. Nevím přesně název kliniky, ale vím od své ségry, že několik jejich kamarádek si řeklo, co chtějí. Určitě 3 páry to byly. Jedná se o Brno.
Jako sami ti to nenabídnou, to je jasné. Asi líná huba…řekli si a mají. Já to tomu tedy nefandím, podle mě by do toho člověk zasahovat neměl.