Výběr psychoterapeutického výcviku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
S lidskostí souhlasím, jinak bych se do toho ani nepouštěla
Jen nevím, co to má společného se spisovnou češtinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hugolína píše:
S lidskostí souhlasím, jinak bych se do toho ani nepouštělaJen nevím, co to má společného se spisovnou češtinou.
Mně osobně se hnusí tolik spisovný čestina a děsí mně, takhle mluvý jen lidi co si na něco hrajou a připomínaji mi stroje, bratránek má takovou holku (je v tom) ještě k tomu bio budoucí mámu která miluje kojení na veřejnosti, hladí si břicho, obdivuje americkou výchovu a mluvý takhle a žije podle knížek, děsí mně takový lidi
a nesnášim je
![]()
- Citovat
- Upravit
@milá holka píše:
Mně osobně se hnusí tolik spisovný čestina a děsí mně, takhle mluvý jen lidi co si na něco hrajou a připomínaji mi stroje, bratránek má takovou holku (je v tom) ještě k tomu bio budoucí mámu která miluje kojení na veřejnosti, hladí si břicho, obdivuje americkou výchovu a mluvý takhle a žije podle knížek, děsí mně takový lidi![]()
![]()
a nesnášim je
![]()
![]()
co to má co společného s touto diskuzí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaP píše:
co to má co společného s touto diskuzí?
přečti si to znovu, snad to pochopíš ![]()
- Citovat
- Upravit
@milá holka píše:
přečti si to znovu, snad to pochopíš
co pochopím? že jsi sebestředný člověk?
Příspěvek upraven 22.10.13 v 22:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hugolína píše:
No, na tohle ti nemám co říct…
Je to můj názor, nemyslím to zle
jestli jsem ti ublížila tak jsem to nechtěla udělat, jen to nemam ráda ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak děkuji za rady, ležím v tom celý večer
Koukám teď na www.pca-institut.cz a celkem se mi to líbí. Jen jsem tam zatím nenašla termíny ani ceny semestrů..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaP píše:
co pochopím? že jsi sebestřední člověk?
Sebestředný člověk? A v čem? Že mam vlastní názory? Ne, tak to nejsem. Každý normální člověk má vlastní názor i když se nemusí každýmu zamlouvat ![]()
- Citovat
- Upravit
@milá holka píše:
Sebestředný člověk? A v čem? Že mam vlastní názory? Ne, tak to nejsem. Každý normální člověk má vlastní názor i když se nemusí každýmu zamlouvat
ale absolutně tvoje „dogma“ vybočuje z této diskuze.. vůbec sem nezapadá, bavíme se o psychoterapii.. ne o tvoji švagrové a jejích prioritách.. které tak strašně nesnášíš a odsuzuješ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaP píše:
ale absolutně tvoje „dogma“ vybočuje z této diskuze.. vůbec sem nezapadá, bavíme se o psychoterapii.. ne o tvoji švagrové a jejích prioritách.. které tak strašně nesnášíš a odsuzuješ..
CITUJI TĚ: S lidskostí souhlasím, jinak bych se do toho ani nepouštěla
Jen nevím, co to má společného se spisovnou češtinou.
CITUJI SEBE, SNAD TO KONEČNĚ POCHOPÍŠ: Mně osobně se hnusí tolik spisovný čestina a děsí mně, takhle mluvý jen lidi co si na něco hrajou a připomínaji mi stroje, bratránek má takovou holku (je v tom) ještě k tomu bio budoucí mámu která miluje kojení na veřejnosti, hladí si břicho, obdivuje americkou výchovu a mluvý takhle a žije podle knížek, děsí mně takový lidi
a nesnášim je
![]()
- Citovat
- Upravit
Nejde ani tak o bratrance nebo nesnášenlivost spisovné češtiny (ikdyž věř, že před státnicema tě to donutí:-D), spíše způsob jakým to prezentuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápeš ?????????????
@milá holka píše:
CITUJI TĚ: S lidskostí souhlasím, jinak bych se do toho ani nepouštělaJen nevím, co to má společného se spisovnou češtinou.
CITUJI SEBE, SNAD TO KONEČNĚ POCHOPÍŠ: Mně osobně se hnusí tolik spisovný čestina a děsí mně, takhle mluvý jen lidi co si na něco hrajou a připomínaji mi stroje, bratránek má takovou holku (je v tom) ještě k tomu bio budoucí mámu která miluje kojení na veřejnosti, hladí si břicho, obdivuje americkou výchovu a mluvý takhle a žije podle knížek, děsí mně takový lidi![]()
![]()
a nesnášim je
![]()
![]()
- Citovat
- Upravit
@Hugolína píše:
Nejde ani tak o bratrance nebo nesnášenlivost spisovné češtiny (ikdyž věř, že před státnicema tě to donutí:-D), spíše způsob jakým to prezentuješ.
Jo tak to chápu
Promin že jsem tě soudila, asi budeš fajn holka
PŘEJU TI ABY TĚ VZALI, UŘČITĚ POMŮŽEŠ HODNĚ DĚTEM ![]()
- Citovat
- Upravit
Je to pravda