Výběr sonického kartáčku

Anonymní
23.3.22 19:55

Výběr sonického kartáčku

Vybírám svůj první sonický kartáček. Chtěla jsem zvolit buď Philips, nebo Oral B, ale v lékárně mi doporučili Biotter White-Way, který mě dost zaujal.
https://zubni-kartacky.heureka.cz/…er-ww-sonic/#…
Máte někdo zkušenost? A pokud máte Oral B nebo Philips, tak jaký model? Na co si dát při výběru pozor? Ráda bych se vešla do 2.000.
Za anonym se omlouvám, ale téma jsem řešila s kamarádkou, která sem chodí, a nechci, aby znala můj nick.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3913
23.3.22 20:03

Máme ten nejobyčejnější Oral B vitality crossaction, co se dá v akci koupit za 500. Jede už 6 rokem a furt je úplně v klidu. Ty „lepší“ jsem ještě nezkoušela, ani nemám nějak velkou potřebu, jelikož mi ten obyčejný stačí.
Kamarádka má nějaký ten opravdu drahý kartáček a taky si pochvalovala. Ale pro mě je to zbytečný výdej peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.3.22 20:10

Dcera má Philips sonicare a dobry, držák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
23.3.22 20:25

Mám (i manžel) sonický kartáček z Lidlu, tři roky bez problémů funguje, cestovní obal, náhradní hlavice…funkce super a pocit „boží“ :-)…takže jen přidávám tip na další cenově dostupný son. kartáček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
23.3.22 20:29

@axlpol taky jsem teď koupila ten z Lidlu, syn mi ho okamžitě zabavil, že je lepší než ten jeho Philips sonicare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
23.3.22 20:32

Vybírala jsem podle toho, aby měl normální hlavu, sonickou, ne rotační. A také máme kartáčky z Lidlu, už více než tři roky a spokojenost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.3.22 20:37

Máme už 3 roky Philips sonicare a nedáme na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
23.3.22 20:40
@jun píše:
@axlpol taky jsem teď koupila ten z Lidlu, syn mi ho okamžitě zabavil, že je lepší než ten jeho Philips sonicare :)

hmmm…tak to ráda slyším. Nemám s čím porovnat, ale jak jsem ho vnutila :-) manželovi, říkala jsem „ted budeš konečně vědět jak maj vypadat čisté zuby“…jako fakt spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
23.3.22 20:47
@Thomassss píše:
Máme už 3 roky Philips sonicare a nedáme na něj dopustit.

Taky mám a spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.3.22 21:35
@LilyJane píše:
Máme ten nejobyčejnější O****ral B vitality crossaction, co se dá v akci koupit za 500. Jede už 6 rokem a furt je úplně v klidu. Ty „lepší“ jsem ještě nezkoušela, ani nemám nějak velkou potřebu, jelikož mi ten obyčejný stačí.
Kamarádka má nějaký ten opravdu drahý kartáček a taky si pochvalovala. Ale pro mě je to zbytečný výdej peněz.

Tohle není sonický kartáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.3.22 21:37

Za mě phillips sonicare. Děti mají z lidlu, ale počet kmitu má méně než ten sonicare. Chceme jim taky koupít ty phillips. Já mám i s tím dektorem na sílu tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
24.3.22 05:27

@Veru1987 máte pravdu, u toho lidlovského uvádí cca o 20000 kmitů míň. Přemýšlím jestli i to není možná ten důvod proč syn nechce jeho Philips, i přesto, že jsme mu koupili sensitivní hlavice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
8.12.22 02:39

Zkušenost se sonickým kartáčkem Magnitudal Quake?

Krásný den přeji, nemáte někdo zkušenost se sonickým kartáčkem Magnitudal Quake? Původně jsem chtěla Philips Sonicare Diamondclean, ale pak jsem narazila na tento. Popisem vypadá dobře, cenou ještě lépe, na Heurece spousta kladných recenzí, ale přeci jen nikde jinde o něm není ani zmíňka. Předem moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.