Výběr střední školy, když mě baví cizí jazyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
2.10.21 16:44

Nejprve se nauč česky, když tě tak baví ty jazyky.
A pak jdi na tu kadeřnici! :roll:

• Citovat
  • Upravit
77554
2.10.21 18:28

@Planet003 včera jsi měla ikonku @vasilikyyy a dnes jsi @Planet003 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
snažíš se maskovat, ale pořád jsi nápadná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
2.10.21 18:33
@sagina píše:
tak zas tomu já naprosto přesně rozumím :nevim: když jsem šla na střední já, tak na gympl jsem neměla (ano, měla jsem vždy vyznamenání, dvě-tři dvojky, ale tam chodily holky se samými jedničkami), takže jsem si mohla vybrat, jestli chci radši pracovat s čísly a jít na ekonomku, anebo spíš s lidmi a jít na zdrávku. ještě mohl přicházet do úvahy pajdák, ale tam vyžadovali hru na piáno nebo tak něco obdobně s nutností hudebního sluchu, takže pro mne smůla. jo, teď mě napadá, že ještě se dalo pracovat se zvířaty, tedy jít na zemědělku, ale jako pro Pražáka pro mne i kráva byla těžká exotika. takže on ten výběr ani zdaleka nebyl tak složitý, jako dneska… navíc i z toho mála, co na výběr bylo, ještě výchovná poradkyně dokázala protřídit podle známek („ty máš hezké známky, tam je tě škoda“) :nevim:

Ano existovali výchovný poradci, my jsme jeli ještě na úřad práce kde nám také poradili.
Byl možná menší výběr škol, ale poradili jsme si
Ale tady jde o to, že internet má, ví co by chtěla asi dělat. A není schopna si najít informace na netu. Ještě když najde školu civilního letectví, ale už není schopná si stránky rozkliknout a podívat se na zaměření, podmínky přijetí apod…

• Citovat
  • Upravit
65461
2.10.21 18:47
@smajlik345 píše:
Ano existovali výchovný poradci, my jsme jeli ještě na úřad práce kde nám také poradili.
Ale tady jde o to, že internet má, ví co by chtěla asi dělat. A není schopna si najít informace na netu. Ještě když najde školu civilního letectví, ale už není schopná si stránky rozkliknout a podívat se na zaměření, podmínky přijetí apod…

výchovní poradci jsou pořád, na každé škole. U nás třeba celý podzim chodí i jednotliví zástupci škol udělat prezentaci, k tomu bývá burza škol, všechny školy mají dny otevřených dveří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
2.10.21 20:15
@smajlik345 píše:

no a o tom celé je :mrgreen: kde není možnost výběru, tam se vybírá jednoduššeji, protože je volba předem tak nějak nalinkovaná :nevim:

jinak výchovní poradci jsou i dneska. a že si holka může základní info najít na netu, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
2.10.21 20:20
@smajlik345 píše:
Ale tady jde o to, že internet má, ví co by chtěla asi dělat. A není schopna si najít informace na netu. Ještě když najde školu civilního letectví, ale už není schopná si stránky rozkliknout a podívat se na zaměření, podmínky přijetí apod…

divné, opravdu,
na emimino psát umí, a jinak je úplně negramotná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin