Výběr telefonu, prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
19.9.20 22:01
@nozu píše:
@alena36 hele a nepleteš si to s Huawei? Ten v nové vyráběných modelech už nemá Google play a nedají se stahovat aplikace…

Plete.

• Citovat
  • Upravit
12589
19.9.20 22:43
@čarodějka1311 píše:
Ahoj,
už pár měsíců pokukuju po novém telefonu a v té šílené nabídce jsem ztracená. Chci za něj dát kolem pěti tisíc. Moje požadavky: Slušný foťák, NFC, telefon využívám na internet a práci, často poslouchám hudbu (přímo i přes sluchátka), důležitá je i fungující navigace, spojení bluetooth. Hry nehraju. Hodně využívám google aplikace (mapy, family link, email, personalisovaný chrome, Meet, Google disk,…).
Došla jsem na tyto telefony: Motorola moto G8 plus, Samsung A 21s, Xiaomi redmi note 8 pro.
Jasně, asi bych vybrala lepší, ale ty zase nesplňují limit ceny (třeba samsung a41) a nevím, zda už to nejsou zbytečné prachy v něčem, co třeba ani nepotřebuju. Nebo má smysl připlácet? Jde mi z toho hlava kolem.
Líbí se mi Xiaomi, hardware vypadá super, cena je teď skvělá, ale odrazuje mě nádstavba Miui (ale xiaomi jsem nikdy neměla, mám se toho bát?).
Moc prosím, kdo se v tom vyznáte, budu ráda, když poradíte. Recenze mám samozřejmě přečtené, nicméně, nezdají se mi nestranné…
Nebo máte někdo tip na třeba úplně jiný telefon?
Děkuji moc!

Ja samsung budto s10+ nebo s20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.9.20 22:58

Jsem nadšená z Motoroly, oproti Samsungu se skvěle ovládá, intuitivně, a běhá jak hodinky (tuk ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.9.20 23:31
@Lucie_Sx píše:
Jsem nadšená z Motoroly, oproti Samsungu se skvěle ovládá, intuitivně, a běhá jak hodinky (tuk ťuk).

Můžu prosím vědět, kterou máš? Motorola je totiž můj favorit, ale nemá tolik recenzí jako ostatní značky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.9.20 23:33
@lilith1 píše:
Ja samsung budto s10+ nebo s20

Jo, ty jsou super, ale cena už je úplně někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.9.20 02:27
@čarodějka1311 píše:
Můžu prosím vědět, kterou máš? Motorola je totiž můj favorit, ale nemá tolik recenzí jako ostatní značky…

G8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.20 09:33
@čarodějka1311 píše:
@martina.se Díky za reakci. V čem že to jedeš?
Šmajra 😁 honorech.. Jsem to cvakala rychle před focením a nepřečetla.. Parfon :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
20.9.20 10:42

No jo, pravda, Huawei má problém s Googlem. Ale i taky bych si Xiaomi nekoupila. Stále je to Čína. Omlouvám se za dezinformaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21579
20.9.20 12:13

@alena36 Víš, on i ten Samsung má součástky a procesory z Číny ;-) Ale to je věc názoru, Za mě je Samsung nepřehledný pro ovládání a předražený, když si vezmu poměr cena - výkon. Ale je pravda, že mají dobrý marketing a jsou hodně prodávané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
21.9.20 18:28

@alena36

Nechápu tu potřebu lidí vyjadřovat se k něčemu, čemu evidentně nerozumí.

Jinak pokud bych měla volit mezi Motorolou a Xiaomi, tak bych šla do Motoroly. Přiznám se, že mě sedí jejich nadstavba a k tomu Moto gesta.

Pokud bych volila Xiaomi tak určitě u těch levnějších kusů přes Gearbest popř. Bangood.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.9.20 10:43

Počkej, než se v ČR začne prodávat Google Pixel 4a. Foťákem zdaleka nejlepší poměr výkon/cena. Čistý android je taky lepší a rychlejší než jakákoliv nadstavba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.20 14:17

@Entity Ahoj, díky za tip. Tenhle telefon bude určitě super, ale nějak se mi nevejde do cenového limitu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.20 14:19
@Vosma29 píše:
@alena36

Nechápu tu potřebu lidí vyjadřovat se k něčemu, čemu evidentně nerozumí.

Jinak pokud bych měla volit mezi Motorolou a Xiaomi, tak bych šla do Motoroly. Přiznám se, že mě sedí jejich nadstavba a k tomu Moto gesta.

Pokud bych volila Xiaomi tak určitě u těch levnějších kusů přes Gearbest popř. Bangood.

Co je to? Gearbest, Bangood? Nějací prodejci?

Mi se právě Motorolí gesta líbí moc. Teď vyšla Motorola G9 plus, ta by mohla být super!
Co si myslíš o Samsungech? Má cenu připlácet nebo je to jen marketing, jak tady někdo píše?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
22.9.20 21:01

Popravdě v téhle cenové kategorii je to vždy o kompromisech. Člověk si musí rozhodnout jestli to nebo ono. Já bych si asi vzala Xiaomi ní note 10 lite okolo 6500. Pro mě plus je displej Amoled sice bych horko těžko rozdejchávala Miui ale baterka je slušná a i foťáky ujdou.

U té G9 plus no nevím nevím co sem viděla fotky hrůza občas.

Sou to obchody kde se dají díky kuponům sehnat různé věci za daleko lepší ceny. Kupovala sem tam od sluchátek, přes mobily, hodinky, zubní kartáčky i sprchy i vysavač nejen pro sebe většinou někdo přijde a potřeboval bych to i to jukni jestli to nemají. Snažím se najít EU sklady ale i ta Čína chodí až na vyjímky hodně rychle.

Jo Samsung ten se dá koupit jen, když je nějaká akce. Ale já ho moc nemusím obzvlášť proto viz S20 kdy za stejnou cenu v Evropě nabízí horší zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.20 22:00

@Vosma29
Ty jo, tak teď jsem v háji totálně a zase na začátku… Počkám, co se do měsíce na trhu objeví, jak se změní ceny. Fotí tak hrozně i Motorola G8 plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák