Výběr telefonu, prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
22.9.20 23:31
@čarodějka1311 píše:
@Vosma29
Ty jo, tak teď jsem v háji totálně a zase na začátku… Počkám, co se do měsíce na trhu objeví, jak se změní ceny. Fotí tak hrozně i Motorola G8 plus?

Mně se fotky líbí dost. Jako zrcadlovka to nikdy nebude, jasný, ale je to někde na úrovni běžného kompaktu. Určitě se to focení musí přizpůsobit tomu, že je to mobil - že je to prostě širokoúhlá fotka, že za horšího světla se musí použít blesk a nefotit moc zdálky, že to prostě není profi foťák. Takže - i z mobilu se dají udělat pěkné fotky, ale musí se aspoň trochu vědět, jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.9.20 23:34

Třeba:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.9.20 13:32

@Lucie_Sx Děkuji moc. Ta fotka se mi rozhodně nezdá špatná… Vím, že jsi psala g8, to je jen g8 nebo plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.9.20 22:41
@čarodějka1311 píše:
@Lucie_Sx Děkuji moc. Ta fotka se mi rozhodně nezdá špatná… Vím, že jsi psala g8, to je jen g8 nebo plus?

Plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
24.9.20 14:01

Nebo počkat až se začne prodávat poco X3 bude lepší rozhodně než obě Motoroly. Jinak Poco patří pod Xiaomi stejně jako Redmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
2.10.20 22:05

@Vosma29 Dobrý tip :palec: Už je v prodeji

Recenze:
https://smartmania.cz/…oji-majlant/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.10.20 12:21
@čarodějka1311 píše:
Ahoj,
už pár měsíců pokukuju po novém telefonu a v té šílené nabídce jsem ztracená. Chci za něj dát kolem pěti tisíc. Moje požadavky: Slušný foťák, NFC, telefon využívám na internet a práci, často poslouchám hudbu (přímo i přes sluchátka), důležitá je i fungující navigace, spojení bluetooth. Hry nehraju. Hodně využívám google aplikace (mapy, family link, email, personalisovaný chrome, Meet, Google disk,…).
Došla jsem na tyto telefony: Motorola moto G8 plus, Samsung A 21s, Xiaomi redmi note 8 pro.
Jasně, asi bych vybrala lepší, ale ty zase nesplňují limit ceny (třeba samsung a41) a nevím, zda už to nejsou zbytečné prachy v něčem, co třeba ani nepotřebuju. Nebo má smysl připlácet? Jde mi z toho hlava kolem.
Líbí se mi Xiaomi, hardware vypadá super, cena je teď skvělá, ale odrazuje mě nádstavba Miui (ale xiaomi jsem nikdy neměla, mám se toho bát?).
Moc prosím, kdo se v tom vyznáte, budu ráda, když poradíte. Recenze mám samozřejmě přečtené, nicméně, nezdají se mi nestranné…
Nebo máte někdo tip na třeba úplně jiný telefon?
Děkuji moc!

Poměr kvalita a cena (nejnižší) za mě určitě Xaomi :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.10.20 14:51
@čarodějka1311 píše:
Ahoj,
už pár měsíců pokukuju po novém telefonu a v té šílené nabídce jsem ztracená. Chci za něj dát kolem pěti tisíc. Moje požadavky: Slušný foťák, NFC, telefon využívám na internet a práci, často poslouchám hudbu (přímo i přes sluchátka), důležitá je i fungující navigace, spojení bluetooth. Hry nehraju. Hodně využívám google aplikace (mapy, family link, email, personalisovaný chrome, Meet, Google disk,…).
Došla jsem na tyto telefony: Motorola moto G8 plus, Samsung A 21s, Xiaomi redmi note 8 pro.
Jasně, asi bych vybrala lepší, ale ty zase nesplňují limit ceny (třeba samsung a41) a nevím, zda už to nejsou zbytečné prachy v něčem, co třeba ani nepotřebuju. Nebo má smysl připlácet? Jde mi z toho hlava kolem.
Líbí se mi Xiaomi, hardware vypadá super, cena je teď skvělá, ale odrazuje mě nádstavba Miui (ale xiaomi jsem nikdy neměla, mám se toho bát?).
Moc prosím, kdo se v tom vyznáte, budu ráda, když poradíte. Recenze mám samozřejmě přečtené, nicméně, nezdají se mi nestranné…
Nebo máte někdo tip na třeba úplně jiný telefon?
Děkuji moc!

Mám Samsung A21s a zatím jsem spokojena. Jednou se mi kousl pár dní po koupi, byla jsem z toho celkem v šoku - ale od restartování v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.10.20 22:24

Teď jsem ve fázi finálního rozhodnutí. Poco X3 nebo Motorolu Moto G9 plus? Díky za každý názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
15.10.20 14:37

Tady není o čem Poco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
18.10.20 00:31

@Vosma29
Díky moc. A Motorola moto g pro? Má stylus, ten bych určitě využila při práci. Čistý Android. Teď jde koupit za 5500 při 128 mb paměti. Jde mi fakt jen o focení, NFC, navigaci a poslech. Hry nehraju vůbec. S telefonem budu běhat, nepronese se mi Poco? Nebo mám přestat vymýšlet, skousnout MIUI a vzít Poco? Díky, fakt, jsem v koncích… @Morsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
19.10.20 12:03

Popravdě nevím tu Motorolu sem v ruce neměla. Ale v případě že bude fotit jak g9 tak asi bude lepší Poco. Co se týče stylusu za mě dává smysl jen v řadě note ale třeba bych byla příjemně překvapená.

Jinak teď by měl vyjít klon Poca. Mi 10t lite. Cenu teď nevím. Přiznám se že už se v tom Xiaomi trochu ztrácím. A to určitě vyjde ještě něco podobného jako Redmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.10.20 15:04
@Vosma29 píše:
Popravdě nevím tu Motorolu sem v ruce neměla. Ale v případě že bude fotit jak g9 tak asi bude lepší Poco. Co se týče stylusu za mě dává smysl jen v řadě note ale třeba bych byla příjemně překvapená.Jinak teď by měl vyjít klon Poca. Mi 10t lite. Cenu teď nevím. Přiznám se že už se v tom Xiaomi trochu ztrácím. A to určitě vyjde ještě něco podobného jako Redmi :mrgreen:

Měla by fotit mnohem lépe než G9. Lépe než G8, lépe než One Vision. Je to prý něco mezi Moto G 5G plus a Moto G cosi power, už nevím, která. V zahraničních recenzích si fotky chválí. Ale Poco fotí určitě lépe. Jenže MIUI a navíc je to Poco fakt velké a nepěkné. Při běhání to budu mít místo činky. Myslíš, že vadí, že Poco nemá Galileo? Funguje navigace a třeba aplikace pro běhání přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
19.10.20 16:48

Mam dojem ze Galileo tam je jen není uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
24.10.20 08:06

Co Realme 7? Další slibně vypadající novinka

https://www.svetandroida.cz/…e-7-recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...