Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Má prosímněkdo dobře zkušenosti s nějakým psychologemv Olomouci? Anonym prosím, citlivé téma. Mám tu známé
Hlavně si připrav tučné konto, ona tahle instituce je naprosto k ničemu, protože to stejně vždy vyřeší jen a jen psychiatr, ale o úspory tě spolehlivě připraví. Potřebuješ to?
Koukni, před mnoha lety jsem u ní byla a velká spokojenost už tehdy ![]()
@smutny klaun2 opravdu už ano. Já nikdy u psychologa teda nebyla. Takže mám strašný strach a vyhýbala jsem se tomu dost dlouho, ale už nevidím jiné východisko
@Anonymní píše:
Koukni, před mnoha lety jsem u ní byla a velká spokojenost už tehdyhttps://www.znamylekar.cz/…olog/olomouc
Děkuji mrknu
@smutny klaun2 píše:
Hlavně si připrav tučné konto, ona tahle instituce je naprosto k ničemu, protože to stejně vždy vyřeší jen a jen psychiatr, ale o úspory tě spolehlivě připraví. Potřebuješ to?
Kliničti psychologové mívají smlouvy se zdravotními pojišťovnami a většinou je optimální kombinace psychiatra a psychologa.
Já chodila k Alexandře Pešatové a byla skvělá, obrovsky mi pomohla, zbavila mne úzkostných atak, můžu jen doporučit. A pojišťovnu mám VZP, neplatila jsem nic.
Ano, souhlasím s odkazem. Mám dobrou osobní zkušenost a je bezplatná.. ![]()
@Anonymní píše:
Já chodila k Alexandře Pešatové a byla skvělá, obrovsky mi pomohla, zbavila mne úzkostných atak, můžu jen doporučit. A pojišťovnu mám VZP, neplatila jsem nic.
Taktéž. Jen mívá plno. Když tak mi napiš sz, anonymní.
Oživuji diskuzi. Dobrý psycholog na olomoucku? Pro chlapa, takže možná spíš muž? Děkuji. ![]()
Má prosím někdo dobře zkušenosti s nějakým psychologem v Olomouci? Anonym prosím, citlivé téma. Mám tu známé