Vyčerpaná z práce a školy - plný úvazek a studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
16.1.18 20:50

@tulipán

Dekuji :kytka:, trošku to zmírnilo me obavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
20.1.18 11:27

Já mám plný úvazek (jsem učitelka) a studuji prezenční Mgr. studium. Je to náročné no, ještě ty přípravy do toho :-/ ale tak člověk to musí zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
20.1.18 12:00
@Burj Chalifa píše:
státnicovat? Co je to zase za nový módní patvar :zed:

A jak tomu říkáš? To se normálně používá, i vyučující na bohemistice tomu tak říkali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9097
2.2.18 16:25

Studuji teda jen Bc dálkově, ale zase při trismennem provozu. Do toho zdravotní problémy a běhání kvůli IVF. Někdy je to „hustý“ takže tě chápu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.2.18 14:00

Všem moc děkuji za reakce :-) :srdce: Teďkom mám ještě dilema, kdy si dát státnice… Jelikož teda pracuji na plný úvazek, tak nejspíš nestihnu udělat státnice v květnu (diplomka, praxe, zkoušky, práce..).. myslíte, že je dobrý nápad si je udělat na přelomu srpna, září??? Hodně lidí mi říká ( ale to jsou tací, co nikdy nestudovali, např. můj přítel), že budu mít zkažené prázdniny… Jenže pracuji ve školství a tudíž budu mít fakt dva měsíce volno…

A vidina, že budu na to mít více času, mě nesmírně láká.. Co myslíte Vy? :kytka: Hezká den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.2.18 14:18

@Misha666 Já dělala závěrečky po jarních prázninách a opravdu jsem z ně byla ráda. Nevím, jak je to u vás, ale měla jsem nárok jen na jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze