Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj nevím co dělat ale pořád si připadám tlustá
v leginích a v riflich mi trochu pretekaji boky bricha pres rifle a mam sirsi stehna po mamce. Mám 168 a 63 kilo. Jak můůžu to bricho co nejdriv zestihlit?? jim vse ale male porce a tak5× denne.. ráda bych kdyby se mnou nekdo hubl..pomohla vam treba na to nejaka vyzva nebo neco? ty rifle jsou fakt hnus
dekuji moc kdo poradi
Koupit si větší velikost?
Ba ne, džíny - bokovky tohle dělají všem lidem, kteří nejsou vyloženě vychrtlí… ![]()
@kajuska001 cvičit:) Já vážila stejně a jsem stejně vysoká a když jsem se odhodlala ke cvičení, tak za měsíc (cca 35 dnů, abych byla přesná) jsem zhubla dobrých 10cm v pase
stačí jen chtít:)
Jo a cvičila sem toto: http://www.30tidennivyzva.cz/vyzvy/online/?1
Seber si sacharidy z večeře, přidej místo nich bílkoviny a zeleninu. A nebo změň styl oblékání, leginy si může dovolit opravdu málokdo. Jen ne každý to ví.
Cvicit a nejist vsechno, i kdyz v malych porcich. Nejlepe, kdyby ti nekdo pomahal se stravou, mne pomahal sestry muz kulturista a dala jsem takhle ze 64kg po porodu na 55 za pu roku. Cvicila jsem, resp. cvicim, jen doma a on mi rika, co jist.
@kajuska001 problém je většinou jídlo. Ty co si nechají sestavit jídelníček tak jedí neskutečné množství jídla a hubnou. Co zkusit jídelníček na míru?
V první řadě (pokud máš širší stehna) vyhoď leginy a rifle a začni nosit sukně. Rázem si budeš připadat hezčí…
@Karleon píše:
Seber si sacharidy z večeře, přidej místo nich bílkoviny a zeleninu. A nebo změň styl oblékání, leginy si může dovolit opravdu málokdo. Jen ne každý to ví.
Tak tak, občas je to „podívaná“…
mám snad o cm míň, ale kil o 10 víc.
takže to zas nemůže být tak hrozné, ne?!?! ![]()
Za mě - bokovny dělají hnusnou postavu snad každému:-D
Jinak zkus více cvičit..
Ahoj, tady posílám pár vyzkoušených tipů.
Cvičení - kalanetika, pilates (rychlé výsledky, tělo nemohutní jako např. po aerobiku).
Skvělý je taky rotační disk - zaměřen na šikmé břišní svalstvo, díky němu jsem dosáhla fakt pěkného pasu
![]()
S běhánímmám taky dobrou zkušenost, ale stačí i delší chůze (cca hodina denně).
Jídelníček - těžko radit, problémem můžou být klidně i ty malé porce; pokud změněná pohybová aktivita nepřinese výsledky, obrátila bych se na odborníka a svého lékaře (nikdy nemůžeš s jistotou vyloučit nějaký zdravotní problém).
Dále bych si hlídala příjem tekutin - klasika: voda, bylinné čaje (zde se např. zaměřit na odvodňovací směsi apod., ale ne z dlouhodobého hlediska).
A ještě mě napadají takové ty fráze, jak hubnutí není jen o jídelníčku a pohybu, ale i o celkové harmonii a vyhýbání se stresu. Hmm, říkej to někomu, kdo má výčitky, že se mu nedaří zhubnout ![]()
Držím palce a jsem zvědavá na další rady a hlavně tvé pokroky ![]()
Nenos bokovky, mám o pár kilo víc a měřím 186cm a v bokovkách to taky není pravé ořechové. Na širší stehna také nejsou leginy dobrou volbou. Spíš by to chtělo změnit střih kalhot, nebo nosit sukně.
@kajuska001 Ahoj, jsem na tom dost podobně jako ty… Mám 170 a na to teď 66 a týden před ms 67 a to jsem ještě hrozně nateklá
. Dnes jsem si zkoušela oblečení a jsem z toho poravdě dost nešťastná. Málem jsem se v t kabince rozbrečela. Hodně se mi zhoršilo břicho a stehna. Nevim jak z toho ven, taky bych potřebovala aby mě někdo umravňoval. ![]()