Vydrželo vám přátelství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
5.2.21 17:39

@aguras o vztah musíš pečovat, mám kamarádky 2, od dětství asi 8 let dosud do 34 let a i když bydlíme od sebe daleko, vídáme se, píšeme si :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.2.21 18:13

@Ernais Máš pravdu. Lidé se rozchází a já se toho bojím. Přijde mi, že ta holka je moje spřízněná duše, ačkoli jsme každá jiná.
Já s tou kamarádkou, o které mluvím, měla složitou cestu. Natropily jsme se společně něuvěřitelnýho množství hloupostí, zážitků.. ale samozřejmě se nedělo jen to dobré.
Známe se od první třídy, ale kamarádit jsme začaly až v šesté třídě na gymplu. Hodněkrát jsme se podržely, zradily, všechno jsme ustály a stále se vzájemně učíme. Teď se hecujem kdo se na přijímačky na medicínu naučí líp. A uzavíráme sázky, kdo z nás tam déle vydrží, jestli se dostaneme. :lol: Strašně si přeju, abychom to spolu táhly do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.2.21 18:40

Ano, mám kamarádku, se kterou se známe již 25 let 🤗. Od střední školy, přes různé životní peripetie, stěhování obou, jsme zase zakotvily v jednom městě a teď už rok i v jednom zaměstnání 😃

A druhou 23 let. Žijeme přes půl republiky, píšeme si denně, v době před covidem jsme se vídaly co 1/4 roku přes víkend…

Příspěvek upraven 05.02.21 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.2.21 18:43
@aguras píše:
@Ernais Máš pravdu. Lidé se rozchází a já se toho bojím. Přijde mi, že ta holka je moje spřízněná duše, ačkoli jsme každá jiná.
Já s tou kamarádkou, o které mluvím, měla složitou cestu. Natropily jsme se společně něuvěřitelnýho množství hloupostí, zážitků.. ale samozřejmě se nedělo jen to dobré.
Známe se od první třídy, ale kamarádit jsme začaly až v šesté třídě na gymplu. Hodněkrát jsme se podržely, zradily, všechno jsme ustály a stále se vzájemně učíme. Teď se hecujem kdo se na přijímačky na medicínu naučí líp. A uzavíráme sázky, kdo z nás tam déle vydrží, jestli se dostaneme. :lol: Strašně si přeju, abychom to spolu táhly do konce.

S nekterymi lidmi se cesty rozejdou a jini ti zase do cesty prijdou a ta pratelstvi mohou byt stejne dobra ci dokonce lepsi, nez ty z detstvi. Nemyslim si, ze je duvod se toho bat, zivot ti sam ukaze. Nase cesty s kamaradkou se sice zrejme nadobro rozesly, ale nasla jsem si jine kamaradky, ktere maji podobny zivotni styl memu a ac nemuzeme rict, ze se kamaradime od skoly, tak je to kamaradstvi skvele a jsme si vzajemne oporou. Nehlede na to, ze az jednou potkas zivotniho partnera, bude ti nejspis nejlepsim pritelem a partakem do zivota on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.2.21 19:42

Ne, nevydrželo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
5.2.21 21:45

Ano, mám takovou kamarádku. Známe se od mého narození, kamarádily se spolu totiž už naše babičky, pak i mamky, teď my i naše děti. Její rodinu považuju za svoji rodinu. Skoro rok jsme spolu nedavno nemluvily a mě to málem zabilo. Už jsem ji i říkala, že je asi moje spriznena duše a osudová láska, protože život bez ní si neumím představit. :lol:
Pak mám ještě druhou kamarádku. S tou se známe skoro 10 let a vlastně nás spojilo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
5.2.21 22:47

Ze zakladky nikdo, tam se ty cesty rozešly téměř okamžitě po nástupu do prvaku na střední. S tehdejší nejlepší kamarádkou, se kterou jsme se znaly už od školky, jsme se “vydržely” vídat asi ještě rok, pojily nás taneční, chlapci, který jsme tam poznaly :mrgreen: ale pak to taky víceméně vyhaslo.
Na střední jsme byly parta cca 6 holek, 3 se odstěhovaly kvůli VŠ mimo do vzdálenějších měst, pak si tam našly i protějšky a už tam zustaly, takže osobní kontakt s někým žádný, s někým třeba jednou za rok. Ale píšeme si víceméně porad, posilame fotky. Zbylé 2 jsou mé hodně blízké kamarádky, ale po narození dcery jsme se taky odcizily, ale doufám, že až holka povyroste, bude to zas lepší.
VŠ jsem studovala dálkově a vždy v jiném městě než kde bydlím. Z bakaláře nezůstal nikdo, z magistra jsme taková partička 4. Každá v jiném městě, ale jsme v kontaktu, sházíme se, snažíme se to udržet. :srdce:

Spis mě trápí, že jsou zatím všechny bezdětné (věk 27-28). A hledat si novou kamaradku a zároveň maminku je pro mě hodně těžké. Někoho, s kým si budeš rozumět lidsky, ale zároveň, abyste byly nalazeny na stejnou notu ve výchově, nebo aspoň schopny se respektovat, tolerovat a bylo vám spolu a s dětmi prijemne… to je nadlidský úkol nějak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.2.21 12:06
@PepiKo píše:
Ze zakladky nikdo, tam se ty cesty rozešly téměř okamžitě po nástupu do prvaku na střední. S tehdejší nejlepší kamarádkou, se kterou jsme se znaly už od školky, jsme se “vydržely” vídat asi ještě rok, pojily nás taneční, chlapci, který jsme tam poznaly :mrgreen: ale pak to taky víceméně vyhaslo.
Na střední jsme byly parta cca 6 holek, 3 se odstěhovaly kvůli VŠ mimo do vzdálenějších měst, pak si tam našly i protějšky a už tam zustaly, takže osobní kontakt s někým žádný, s někým třeba jednou za rok. Ale píšeme si víceméně porad, posilame fotky. Zbylé 2 jsou mé hodně blízké kamarádky, ale po narození dcery jsme se taky odcizily, ale doufám, že až holka povyroste, bude to zas lepší.
VŠ jsem studovala dálkově a vždy v jiném městě než kde bydlím. Z bakaláře nezůstal nikdo, z magistra jsme taková partička 4. Každá v jiném městě, ale jsme v kontaktu, sházíme se, snažíme se to udržet. :srdce:Spis mě trápí, že jsou zatím všechny bezdětné (věk 27-28). A hledat si novou kamaradku a zároveň maminku je pro mě hodně těžké. Někoho, s kým si budeš rozumět lidsky, ale zároveň, abyste byly nalazeny na stejnou notu ve výchově, nebo aspoň schopny se respektovat, tolerovat a bylo vám spolu a s dětmi prijemne… to je nadlidský úkol nějak :?

To chápu, ještě v téhle době, to musí být těžké. Ale já takhle jednou mamce udělala kamarádku, když jsem se jako malinká asi v první třídě s někým kamarádila a furt ho tahala domů. Tak maminy začaly chodit na kafe, později víno a pak na plesy s partnery, ale jako parta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.2.21 12:16

Ano mam, ale az z vysoke skoly. A ted jsem 40+😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
6.2.21 12:16

Ne, ale já jsem na lidi dost vybíravá a poněkud asociální.

Že bych měla hluboké přátelství s někým, s kým mě přiřadili do nějakého kolektivu, je u mě celkem scifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí