Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, ráda vyhledávám ubytování v ČR podle zadaných požadavků. Zatím jenom pro sebe nebo známé, ale napadlo mě, že by to třeba zaujalo víc lidí, kteří se chystají na dovolenou a nemají čas ubytování hledat.
Pokud by někdo měl zájem o vyhledání ubytování můžete mi napsat. Následně pak pošlu odkazy na ubytování. Díky za přečtení, snad to není úplně špatný nápad ![]()
Jakože ty místo dané osoby zadáš parametry na booking a pošleš ty odkazy? Předpokládám, že to nebudeš chtít zadarmo
Myslím, že tudy cesta k přivýdělku nevede.
Ještě bych to pochopila pro cizince…
@cestovatelka 1 píše:
Nic, baví mě to
Myslím, že pro cizí lidi to bude hodně podezřelé, aby cizí člověk jim hledal ubytování.
@Luckandlove píše:
Jakože ty místo dané osoby zadáš parametry na booking a pošleš ty odkazy? Předpokládám, že to nebudeš chtít zadarmoMyslím, že tudy cesta k přivýdělku nevede.
Ještě bych to pochopila pro cizince…
Nic za to nechci, baví mě to. Tak na booking jsou hlavně hotely a penziony, vyhledávám jinde pokud někdo chce ubytování v soukromí nebo chatu/chalupu
@Luckandlove píše:
Myslím, že pro cizí lidi to bude hodně podezřelé, aby cizí člověk jim hledal ubytování.
Co je na tom podezřelé?
@cestovatelka 1 píše:
Zdravím, ráda vyhledávám ubytování v ČR podle zadaných požadavků. Zatím jenom pro sebe nebo známé, ale napadlo mě, že by to třeba zaujalo víc lidí, kteří se chystají na dovolenou a nemají čas ubytování hledat.
Pokud by někdo měl zájem o vyhledání ubytování můžete mi napsat. Následně pak pošlu odkazy na ubytování. Díky za přečtení, snad to není úplně špatný nápad
@lucad77 píše:
To úspěch mít nebude.
Když nebude tak nebude, byl to jen nápad
@cestovatelka 1 píše:
@nozu někdo nemá na vyhledávání čas
Než ti vypíšu parametry, tak to mám na bookingu naklikané a vybrané. To jen k tomu času ![]()
@nozu píše:
Než ti vypíšu parametry, tak to mám na bookingu naklikané a vybrané. To jen k tomu času
Asi tak.
@nozu píše:
Než ti vypíšu parametry, tak to mám na bookingu naklikané a vybrané. To jen k tomu času
Jak už jsem psala, není jen booking, tam se zdaleka nenajde takové ubytování jako jinde