Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co zkusit antidepresiva? Samozřejmě cestou lékaře. Obávám se že nikoho v jejich věku předělat nejde. Vlastně to vadí spíš vám a jim to možná vyhovuje ![]()
@DoktorkaZorkaHorká ona má AD…jenže doktorovi nic neříká, jen si jde pro recept a pryč…hm no jo, jenže jí hypotrofujou svaly a má probémy se udržet na nohou…a děsně kašle..i v noci..jak furt kouří.
a anonym je v háji ![]()
Tak můžete se snažit, ale to je tak všechno. Když nebudou chtít oni sami, tak s tím nikdo nic nezmůže…
@DoktorkaZorkaHorká hlavní problém je, že je vidět jak hlavně ta máma děsně chátrá. Ona přestává reagovat prostě na cokoliv. Já ji chtěla vzít na výlet, jen my dvě, nechtěla. Nemeje se až smrdí na sto honů. Nejde k zubaři, rozpadaj se jí zuby.
@DoktorkaZorkaHorká no právě zkouším, jestli někdo nemá zkušenosti, co zabralo…
Tak ty zuby vidím jako velký problém, bude jí to bolet, půjdou ven a pak se ani pořádně nemají, tak bude chřadnout dál. Obávám se ale, že s tím opravdu nelze nic dělat…
@DoktorkaZorkaHorká ona je má už tak špatný všechny, nějaká vada skloviny, ale tohle jsou jedničky a už kvůli tomu blbě mluví. Otec nemá skoro žádný zuby, nejde k zubaři pro protézu, radši jí jogurty…nejlíp v noci, den prospí. Tak jedí už delší dobu, jogurty, pacholíky, vlašák, koblihy, samotnou šunku, sýry…ani pečivo si nevyndaj z mrazáku. To není že bychom chtěli, aby žili podle nás, jen to vypadá, jako by se rozhodli oba umřít.
Podívej se na to jejich očima. Oni si chtějí žít svůj zbytek života, jak vyhovuje jim a pořád jim někdo vnucuje, že je to špatně. Kdyby ti tchýně začala diktovat jak máš žít a co máš dělat, budeš skákat radostí? Těžko.
@DoktorkaZorkaHorká nechtěj do bytu pustit ani kurýra od Tesca s nákupem.
@Janli no nevím, já bych nechtěla smrdět špínou…jsou jako dvě živý mrtvoly, bez citu, bez zájmu, mouchy snězte si mě. Jako by všechno vzdali. Ničej se fyzicky, že se nehejbou a psychika se veze.
Co mívala ráda? Měla dřív nějaký koníček? Nešlo by jí na to nalákat ![]()
@IvaX hele křížovky. Má jich hromadu co jsem jí navozila, jsou prázdný. Četla, knížek má taky nečtenejch hromadu, nedotkla se ani jedný. Furt jen sedí a hulí a čeká až jí někdo donese něco k jídlu až pod nos. A má totálně prázdnej pohled. Chvílema vypadá, že je duchem někde úplně mimo. Ani už se neusměje.
Příspěvek upraven 01.09.20 v 16:58
Domov duchodcu a byt prodat/pronajmout a z neho financovat vse potrebny?
…
Příspěvek upraven 12.02.25 v 07:31