Jaká je šance na střídavku?

Anonymní
1.9.20 14:38

Jaká je šance na střídavku?

Ex má trvalé bydliště na úřadě, velké dluhy, nemůže vlastnit nic, bydlí u přítelkyně, neustále mi nadává a vyhrožuje. S jeho ženou se neustále hádají a malá za ním nechce. Pořád jsem nechápala proč, ptala jsem se jí, a ona, že tam prostě nechce, je jí 5 let…Nedokázala mi říct důvod, až teď posledně, že se tatínek hádají a ona se jich bojí. Někdy se stane, že je ona snadný terč a řvou na sebe před ní. Pry když začala plakat, dostala několikrát na zadek.
Dceru mám v péči já, se střídavou nesouhlasím, už jen z toho důvodu, že si jí všimnul až v jejich 3.letech…
Bydlíme od sebe 45 min.
Vždy jsem vycházela vstříc, nikdy jsem nezakázala, aby ji neviděl. Ale poslední dobou, když řeknu, že by si ji taťka chtěl vzít, začne brečet, že tam nepůjde, ale že mi nemůže říct důvod. Dodnes pořádně nevím kde a jak bydlí. Když k nim dcera nechce, lákají ji na dárečky a překvapení…
Se střídavou absolutně nesouhlasím, problém s předáváním nemám a ani nebudu mít, ale pokud mi dcera bude pokaždé plakat až do záchvatu, že tam nechce, nebude se mi chtít ji mu ji dát… Přece jenom, je to malé dítě, děti si vymýšlí,,,Ale v tomhle už vidím háček a něco, co se tam muselo přihodit a o čem má zákaz mluvit.
Jak jste na tom prosím Vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
1.9.20 14:40

A ex nějak usiluje o střídavou péči nebo proč řešíš střídavku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.9.20 14:43

A on ji chce nebo co? Navic teda tohle řeší socialni pracovnice a ditete by se mela zeptat a přihlédnout k jeho přání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
1.9.20 15:11
@Kriss Tina píše:
A on ji chce nebo co? Navic teda tohle řeší socialni pracovnice a ditete by se mela zeptat a přihlédnout k jeho přání :nevim:

ne u pětiletýho dítěte, soud se bude snažit, aby se budoval vztah mezi otcem a dítětem, šance na střídavku je velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 16:53

Pořád mi s ní vyhrožuje…ale dát mu dítě v předškolním věku,50 km od sebe…Když není schopný mít trvalé bydliště???…totálně zadluzenej…už to je podle mě velká nezodpovědnost…

• Citovat
  • Upravit
72725
1.9.20 19:22
@Anonymní píše:
Ex má trvalé bydliště na úřadě, velké dluhy, nemůže vlastnit nic, bydlí u přítelkyně, neustále mi nadává a vyhrožuje. S jeho ženou se neustále hádají a malá za ním nechce. Pořád jsem nechápala proč, ptala jsem se jí, a ona, že tam prostě nechce, je jí 5 let…Nedokázala mi říct důvod, až teď posledně, že se tatínek hádají a ona se jich bojí. Někdy se stane, že je ona snadný terč a řvou na sebe před ní. Pry když začala plakat, dostala několikrát na zadek.
Dceru mám v péči já, se střídavou nesouhlasím, už jen z toho důvodu, že si jí všimnul až v jejich 3.letech…
Bydlíme od sebe 45 min.
Vždy jsem vycházela vstříc, nikdy jsem nezakázala, aby ji neviděl. Ale poslední dobou, když řeknu, že by si ji taťka chtěl vzít, začne brečet, že tam nepůjde, ale že mi nemůže říct důvod. Dodnes pořádně nevím kde a jak bydlí. Když k nim dcera nechce, lákají ji na dárečky a překvapení…
Se střídavou absolutně nesouhlasím, problém s předáváním nemám a ani nebudu mít, ale pokud mi dcera bude pokaždé plakat až do záchvatu, že tam nechce, nebude se mi chtít ji mu ji dát… Přece jenom, je to malé dítě, děti si vymýšlí,,,Ale v tomhle už vidím háček a něco, co se tam muselo přihodit a o čem má zákaz mluvit.
Jak jste na tom prosím Vy?

Mám stridavku, jsme od sebe skoro 200 km, ale otec je normální. Takže asi tak.. Pokud od ní vyhrožuje, obrat se s důkazem na ospod.. Otázkou je, co vše se děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová