Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Sliznice je překrvená a neustálým kašláním ji dráždíš a cévka může jednoduše prasknout. Plašila bych, až kdybych opravdu kašlala krvavé cucky.
No, “pro klid duse” by sis sis mela zajit k dr, nez se ptat tady…
@Eyeofthestorm Pro klid duse by ti Dr. mel nechat vysetrit sputum.
@Eyeofthestorm píše:
Zdravím, asi před týdnem, možná dvěma jsem dostala kašel. Poté jsem přestala úplně mluvit s tím, že jsem si nemohla odkaslat. Když jsem začala brát léky, tak se mi kašel spustil. A před asi třemi dny jsem začala vykašlávat hleny s troškou krve. Myslím si, že mám podrážděnou sliznici. Ale pro klid duše se musím zeptat i tady
No, já bych se nevyptávala na Emiminu a šla k praktickému doktorovi. Nikdy jsem nevykašlávala krev ![]()
Muj syn mel pri poslednim nachlazeni to stejne, cely prubeh, vcetne te krve. Ale k tomu dr bych zasla…on presne rekl to o te podrazdene sliznici.
@Eyeofthestorm píše:
Zdravím, asi před týdnem, možná dvěma jsem dostala kašel. Poté jsem přestala úplně mluvit s tím, že jsem si nemohla odkaslat. Když jsem začala brát léky, tak se mi kašel spustil. A před asi třemi dny jsem začala vykašlávat hleny s troškou krve. Myslím si, že mám podrážděnou sliznici.Ale pro klid duše se musím zeptat i tady
Pro klid duše jdu k lékaři.
Já to totiž ve své virtuální diagnostice vidím něco mezi pozdním stádiem tuberkulózy či pokročilou rakovinou.
Nemůžu se zeptat na zkušenosti lidí, kteří to měli přede mnou? Jsem v posledním ročníku. Čekají mě zkoušky. Nemám čas na doktory.