Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mam skoro dvou mesicniho chlapecka…a kdyz jsem ho davala do postylky tak mi asi 10 cm nad matraci vykloula hlavicka jak se mrkal…za 4 hodiny jdu k doktorce tak se radci poptam…Myslite ze se jsem mu mohla nejak vazne ublizit. Vubec nezaplakal, tak si rikam ze kdyby neco asi by zacal rvat…a hlavne spadl na mekke a vazne se spis svezl z ruky nez ze by primo zuchl, ale stejne mi ted v hlave jedou vsemozne scenare…
Také se domnívám, že z takové „výšky“ a o matraci - nic mu nebude:)
Ja si taky myslim ze to nic nebude. Hlavne by nejspis plakal kdyby mu neco bylo, ale stal u toho pritel kterej by tefa byl nejradci s nim u doktora kvuli kazdymu zarazenymu prdu. Ale stejne me nahlodal jestli jsem mu nemohla neco udelat
Manžel ukládal dvouměsíčního a praštil mu hlavičkou o šprušle postýlky (nic dramatického, ale slyšet to bylo), malej si fňuknul a za chvilku byl v pohodě ![]()
Já vím, že si to ještě nedokážeš představit, ale počkej na ty pády, až se bude učit stát, chodit, běhat…
Kdyby ti spadl z přebalováku na zem, tak bych teda plašila, ale takhle se fakt nic nemohlo stát.