Vyléčili jste si alternatívou plíseň na nehtech?

350
23.4.16 23:27

Vyléčili jste si alternatívou plíseň na nehtech?

Ahojte. Ja mám na nohe pleseň, jak na šlape, tak na nehtoch. Chytla som to od tatka :,( jeden - druhý od malíčka mám uplne celý chytlý a vedla neho, tam polku nehtu. je tu prosim niekto, ktor si do dokázal vyliečiť bez liekov? Ja som sa predvčerom pustila do liečenia totálnou zmenou stravy, nech z tela idú preč tie „špiny“ plus ešte doplnky od výživáka, ktorý mi už moc pomohol v iných vecách a vyzná sa. Len chcem Vaše skúsenosti, či aj Vy ste to riešili inak, než liekami od dr. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
24.4.16 00:06

Plísněmi vždycky trpí sestra a vždy jí pomáhaly lokální léky s bezcukrovou dietou. Párkrát to zkoušela alternativně ( nějaké česnekové mazání) a jediný výsledek byl, že kvůli zápachu vyhodila všechny ponožky a troje boty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.4.16 00:23

Tak co to jde naboso nebo bavlněné ponožky a prodyšnou obuv. A jídlo? Klasická protiplísňová dieta - vynechat sladké, omezit i polysycharidy (pečivo, těstoviny), jíst hodně čerstvé zeleniny a cibuli a ČESNEK! Česnek je přírodní antimykotikum. Ale chce to čas, nezabere to hned. Třeba kožní plíseň by tohle vyléčilo, když bys vydržela. Jestli to zvládne už chycený nehet, to nevím. Každopádně bych tímto podpořila klasickou léčbu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.4.16 07:12

Tea tree olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.4.16 07:27
@pe-terka píše:
Tak co to jde naboso nebo bavlněné ponožky a prodyšnou obuv. A jídlo? Klasická protiplísňová dieta - vynechat sladké, omezit i polysycharidy (pečivo, těstoviny), jíst hodně čerstvé zeleniny a cibuli a ČESNEK! Česnek je přírodní antimykotikum. Ale chce to čas, nezabere to hned. Třeba kožní plíseň by tohle vyléčilo, když bys vydržela. Jestli to zvládne už chycený nehet, to nevím. Každopádně bych tímto podpořila klasickou léčbu :think:
ale ja sa chcem práve liekom vyhnúť, mala som játra už krásne nedávno zanesené :( ten česnek budem, díky. to mám aj od toho výživáka (tinkturu z medvedího) plus ešte viac vecí. Mne ide ale práve o ty nehty, o kožu ani tak ne, nohy si denne máčam v Boraxu, má mi to zmiznúť do 10 dní. Uvidím no. Ked tak proste zájdem tomu dr, ktorý sa týmto zaoberá. LENŽE moj tata, od kt. som to chytla, to riešil s dr a má to dva roky a výsledok ŽIADNY, tak aj preto idem touto cestou :,(
@Tarjei píše:
Tea tree olej

to už nepomože na taký nehet, jaký mám ja. používala som aj tea tree, aj kokosový olej dokonca, zabalit na noc do igelitek. to je slabota na muj stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.4.16 08:31

Mně na nehty pomohl tea tree a grepové jádro. Několikrát denně jsem si tím omývala a za pár dní se to hodně zlepšilo. Doktorka mi chtěla nasadit jakési léky, před kterými je potřeba udělat jaterní testy, takže asi dost svinstvo, tak jsem byla ráda, že jsem to tím jádrem zvládla pořešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.4.16 08:36
@Etcetera78 píše:
Mně na nehty pomohl tea tree a grepové jádro. Několikrát denně jsem si tím omývala a za pár dní se to hodně zlepšilo. Doktorka mi chtěla nasadit jakési léky, před kterými je potřeba udělat jaterní testy, takže asi dost svinstvo, tak jsem byla ráda, že jsem to tím jádrem zvládla pořešit

Ja po jednej správe tuto nasadím k tým doplnkom ešte aj tu Houbu. Ono ide aj o tú stravu - dostat to z tela, kde to už je :-( no a to grepové jádro + tea tree, to myslíš na nehty, ale chytlé uplne celé? u mňa už sa to ani nehet pomenovat nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.4.16 08:41

@zuzka28 to grepové jádro je přírodní antibiotikum a léčí to kde co…já ti neřeknu, jestli ti to zabere, ale já jsem měla nehty docela ošklivě chycené a první výsledek byl vidět po dvou dnech. Takže dobrá zkušenost. Určitě tím nic nezkazíš, ale jasnovidec nejsem, abych ti řekla, jestli ti to fakt pomůže, nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.4.16 09:05
@Etcetera78 píše:
@zuzka28 to grepové jádro je přírodní antibiotikum a léčí to kde co…já ti neřeknu, jestli ti to zabere, ale já jsem měla nehty docela ošklivě chycené a první výsledek byl vidět po dvou dnech. Takže dobrá zkušenost. Určitě tím nic nezkazíš, ale jasnovidec nejsem, abych ti řekla, jestli ti to fakt pomůže, nebo ne :)

jasne, ale skúšať treba :) tak díky a prosim Ťa absolutne neviem, kde ho zohnať, to aj v lekárni, alebo v obchodoch so zdravou výživou, alebo len cez net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.4.16 10:17

@zuzka28 já kupuju značku Nobilis, buď přes net, nebo se sežene v zůrných těch bio obchodech :) muž jednou koupil nějaké v lékárně, ale bylo mnohem míň koncentrované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
24.4.16 10:38

Příteli doporučovali hypermangan a nohy v něm 3krát denně koupat, ale sama zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.4.16 11:34
@Etcetera78 píše:
@zuzka28 já kupuju značku Nobilis, buď přes net, nebo se sežene v zůrných těch bio obchodech :) muž jednou koupil nějaké v lékárně, ale bylo mnohem míň koncentrované
dobre díky, ja si to ked tak obj. cez net :)
@Iva575 píše:
Příteli doporučovali hypermangan a nohy v něm 3krát denně koupat, ale sama zkušenost nemám.

dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.4.16 11:56

@zuzka28 v tom případě se zaměř hlavně na pročištění ledvin a jater, u kterých zmiňuješ problémy. Zřejmě je tvé tělo zanesené nečistotami a plísně na nohou mohou být jedním z projevů. Jaterní a čistící čaje a tinktury si určitě najdeš…A nehty, které jsou už opravdu od plísně hnusné, prostě zastřihni.
Léky na celkové odplísnění tedy neber, zatěžují játra. Ještě si vzpomínám, že proti plísním fungují kapky z grepfruitu, ty se užívají per os (do úst). Prodávají je v lékárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.4.16 13:00
@pe-terka píše:
@zuzka28 v tom případě se zaměř hlavně na pročištění ledvin a jater, u kterých zmiňuješ problémy. Zřejmě je tvé tělo zanesené nečistotami a plísně na nohou mohou být jedním z projevů. Jaterní a čistící čaje a tinktury si určitě najdeš…A nehty, které jsou už opravdu od plísně hnusné, prostě zastřihni.
Léky na celkové odplísnění tedy neber, zatěžují játra. Ještě si vzpomínám, že proti plísním fungují kapky z grepfruitu, ty se užívají per os (do úst). Prodávají je v lékárnách.

díky, no a ja som mala dávnejšie játra zanesené, od lékú. ale už som vypotrebovala dost ostopestřecového oleje a problémy už nemám. ledviny v pohode, ale nechcem proste léky…

@JayLee píše:
@zuzka28 na tohle trpel strejda a nepomohlo mu nic az pak jedina věc a to ze si nechat strhnout nehty kde plisen mel a tim se ji zbavil nadobrou mel ji jen pod nehtama - udelali mu to s umrtvenim samozrejme a nic neplatil v nemocnici ambulantne normalne ale co drzel diet a pripravku co kupoval a nic az toto pomohlo no :nevim:

no nad tým som velice rozmýšlala, ale si myslím, že kedže je to už v tele, tak proste začnú rásť nové tie nehty, ale zas také žluté, plíseň… Tvojemu strejdovi začali rásť zdravé, nevieš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.4.16 19:48
@JayLee píše:
jo jo zacaly a ma ty palce uplne v pohode mel to jen na palcich u nohy pod nehtem ;) hnedka jak mu narostly nove tak dodneška jsou plne ok a uz to bude 1,5 roku co si to nechal udelat. Mu to poradila jeho kožní lékařka když tam chodil porad zoufalej co s tim ma delat a ze to mel fakt nehezké :?

fuu díky moc teda, až sa odvážim, tak do toho pojdem, ale bojím sa tej bolesti po :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková