Výlety s dvouleťáčkem - co doporučíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
617
11.1.14 21:44

@Jura007 Tak my tam byli s dvouletým a nejvíc ho bavily ty jezdící mašinky a že jich tam je, myslím ty modely, takže za mě dobrý výlet, ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.1.14 22:12

Ještě doplním třeba Mořský svět, máme pernamentku do zoo…a jinak také výlety do přírody s nějakou jeskyní, vodou, zookoutky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.1.14 22:23
@Jura007 píše:
@Martina8888 Tak počítám, že z celého pražského Království železnic by asi dvouletý potomek nejvíc vnímal toto…

Nesouhlasim. Nas cucel na vse mozne jen ne na Masinku Tomase. Ta ho nejak extra nebere :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.1.14 23:02

Náš má zatim za sebou výlety: Říp, Lovoš, Porta Bohemica, Hazmburk, Kost, Michalovická putna + Mladá Boleslav, Točník, rozhlednu na Červeném (stříbrném) vrchu u Loun, kopec Raná (podívat se na paraglading), Ještěd, Motýlí dům a rezervace SOOS u Chebu, Tisské skály, soutěsky ve Hřensku. Určitě jsem na něco zapomněla.
Pak zoo (Plzeň, Praha, Ústí nad Labem, Jihlava, Chomutov).
Království železnic, Mořský svět.
Líbí se mu procházky po staré Praze (hlavně tučňáci u Sovových mlýnů), Jezulátko, Katedrála sv. Víta (chce vyjít na věž).
Edit. Ještě jsem zapomněla na Kokořín, Bezdez, Miraculum, skanzen v Přerově nad Labem, nedostavěný chrám v Panenském Týnci + Peruc.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
12.1.14 11:15

Mohu jen doporučit Krkonoše - Špindl…

• Citovat
  • Upravit
2021
12.1.14 13:19

Děkuji všem za typy, ano je to malý dítě, ale když chceme udělat nějakou dovču a pojezdit toho víc co je cestou tak se hodí návrhy kam. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.1.14 20:09

@Janeynka Ještě kdybych mohl doporučit spíš region, tak teda rozhodně hlasuju za Českou Kanadu. To je kraj jak z pohádky. Zámek Červená Lhota (v 70. letech se tam točila Zlatovláska, později i další pohádky), mraky borůvek, úzkokolejka z Obrataně přes Jindřichův Hradec až do Nové Bystřice - střídavě motorové a parní vlaky. U rybníka Osika je docela známý kemp (i když je to „jenom“ kemp) a pro náročnější bydlení je tam několik malých penzionů (namátkou mě napadá Penzion Skrýchov). U zaniklé obce Klášter (je označená na turistické mapě) bunkry pohraničního opevnění z roku 1938, kousek od Nové Bystřice vykopávky zaniklé osady Pfaffenschlag a o kus dál zřícenina hradu Landštejn. Rybníky ani nezmiňuju, je jich spousta a dost z nich se hodí ke koupání. No a samozřejmě zámek v Jindřichově Hradci se známou „bílou paní“ Perchtou z Rožmberka.
Opravdu, kraj jak z pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.1.14 20:14

@Janeynka A pokud byste do Jindřichova Hradce jeli od vás přes Jihlavu a Pacov, tak mi to nedá nepřipomenout. U Pacova je hrad Kámen - a na něm je myslím vystavena sbírka motocyklů, včetně těch nejstarších. (A málokdo ví, že v Pacově byla na přelomu 19. a 20. století založena Mezinárodní motocyklová federace - FIM).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.3.14 11:27

Opožděně přispěju třeba tipem na jarní nebo letní výlet: Pohádková říše v Kamenici nad Lipou www.pohadkova-rise.cz Otevírají až na začátku května, ale my tam byli v létě nadšení, to bylo synovi 2,5 roku. Užili jsme si to všichni – jak děti, tak i dospělí. Strávili jsme tam od oběda zbytek dne až do večera. Jídlo mě sice nijak nenadchlo, ale jinak paráda. Letos pojedeme určitě znovu na nějakou akci, možná už na staročeskou pouť, která bude na zahájení sezóny (jsme z Jihlavy, takže jednodenní výlet není problém). Mají tam mít taky nově nějaké království hlavolamů. Pro malé děti tam jsou parádní dětské koutky v části cukrárny a tvořivých dílen (tam jsem si vyhrála nejvíc já :oops: ), k tomu ještě venkovní hřiště u zahrádky. Takže za nás fakt doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí