Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ze vy se tady musite dohadovat uz v jakemkoliv tematu. Ja jsem vcelku klidas, ale videt tohle, no je fakt u ditete hodne neprijemne, to vam musim rict. Pritom je to v podstate drobnost, ktera neni nijak vazna. Staci jedine, uklidnit vystrasenou zenskou, ktera ma s nejvetsi pravdepodobnosti zbytecny strach o sve dite. Nejsou ty vysmesky fakt zbytecny???
@Lenka_Hal tak kdyz jsem vystrasena a bojim se o dite, jdu k dr a nepisu na emimino ne ![]()
@jizerka píše:
@Kukacka123 a proč by nemohla napsat?
Napsat samozrejme muze
to asi nema cenu, tady je to ocividne samej doktor, kterej vi presne, co to je a vyresi to tu
![]()
Příspěvek upraven 16.07.19 v 21:45
@Kukacka123 píše:
@Lenka_Hal tak kdyz jsem vystrasena a bojim se o dite, jdu k dr a nepisu na emimino ne
Tak dr na ni nekoukne hned, to chvili trva, nez se k doktorce dostane, treba az rano, tak at se ji do te doby alespon trochu lip dycha, chce slyset uklidneni. Myslim, ze je to normalni lidska potreba. U matek o to silnejsi. Vim, jak bylo mne…
@Lenka_Hal píše:
Tak dr na ni nekoukne hned, to chvili trva, nez se k doktorce dostane, treba az rano, tak at se ji do te doby alespon trochu lip dycha, chce slyset uklidneni. Myslim, ze je to normalni lidska potreba. U matek o to silnejsi. Vim, jak bylo mne…
Psala sem po 11 dopoledne, takze nechapu, proc by se nedostala ten den
![]()
@Kukacka123 píše:
Napsat samozrejme muzeto asi nema cenu, tady je to ocividne samej doktor, kterej vi presne, co to je a vyresi to tu
![]()
Příspěvek upraven 16.07.19 v 21:45
Me by ta veta o neco vys, ze je to u batolat vcelku bezne teda dost uklidnila. Ja to tehdy vubec netusila, nastesti me doktorka vzala okamzite.
@Kukacka123 Jezis, ja nevim co se u nich deje, kde jsou. Ja tu mam treba neco pred ctvrtou, taky to nikdo (vetsina) netusi… ![]()
@Lenka_Hal píše:
Me by ta veta o neco vys, ze je to u batolat vcelku bezne teda dost uklidnila. Ja to tehdy vubec netusila, nastesti me doktorka vzala okamzite.
Kazdy normalni pediatr vezme okamzite, kdyz se jedna o batole
holky to je jedno, nebudu se tady dohadovat. Ja si proste myslim, ze kdyz mam u ditete z neceho strach, mam primarne volat nebo jit k dr, muj nazor. Mejte se ![]()
@Lenka_Hal píše:
@Kukacka123 Jezis, ja nevim co se u nich deje, kde jsou. Ja tu mam treba neco pred ctvrtou, taky to nikdo (vetsina) netusi…
Neni treba jezisovat
![]()
@Kukacka123 píše:
Kazdy normalni pediatr vezme okamzite, kdyz se jedna o batoleholky to je jedno, nebudu se tady dohadovat. Ja si proste myslim, ze kdyz mam u ditete z neceho strach, mam primarne volat nebo jit k dr, muj nazor. Mejte se
Tak třeba u nás je přes prázdniny doktorka jen do 10hod ![]()
@mota píše:
Tak třeba u nás je přes prázdniny doktorka jen do 10hod
Jakoze doktorka drzi prazdniny kazdej den 2 mesice v kuse jo?
taky dobry no…hele ale tak snad jsou nemocnice pripadne. Ja nevim. Mam doma malou holcicku a minimalne bych nekam zavolala, protoze bych stejne nebyla klidna
ale tak muj nazor. Ale rozhodne bych asi nepsala, zda se to samo spravi
spravit se muze cokoli, ale taky ne ze… ![]()
@Kukacka123 píše:
Jakoze doktorka drzi prazdniny kazdej den 2 mesice v kuse jo?taky dobry no…hele ale tak snad jsou nemocnice pripadne. Ja nevim. Mam doma malou holcicku a minimalne bych nekam zavolala, protoze bych stejne nebyla klidna
ale tak muj nazor. Ale rozhodne bych asi nepsala, zda se to samo spravi
spravit se muze cokoli, ale taky ne ze…
Kéž by byli všichni jako ty. Chytří za každých okolností a hlavně tak vysmátí. ![]()
@Paní Harringtonová píše:
Kéž by byli všichni jako ty. Chytří za každých okolností a hlavně tak vysmátí.
Napodobne
![]()
@Burj Chalifa píše:
Když nic jiného, oprav si tyúděsnou hrubku a překlepy. To má vážně každá druhá tazatelka IQ tykve?
To mám tak ráda, když někdo pomlouvá cizí hrubky a překlepy a sám neumí napsat ani větu bez překlepu. Co to o tobě asi vypovídá?? IQ tykve?? ![]()