Chrápání po odstranění mandlí

268
13.7.19 21:12

Dieta, vysadit zejména mléčné výrobky na nějakou dobu. A úžasné jsou solné jeskyně a domácí inhalace z heřmánku, materidousky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
13.7.19 21:32

Nam to nepomohlo, ale slo o odstraneni nosni. Jelikoz zadna zmena, navrhli nam to co vam, seriznuti krcnich, a to prosim po asi trech mesicich po prvnim zakroku. Nasla jsem jineho lekare, ten rekl, ze krcni ma sice vetsi velikosti, ale ze mu bude take rust krk a ten pomer se bude menit. Coz se stalo (resili jsme to ve dvou letech, nyni ma sedm). Chrape porad, ale ja na krcni nejdu. Navic ten druhy lekar rekl, ze to taky muze byt mekke patro /volne) a ze ani seriznuti krcnich nemusi pomoct. Takze jsem na ten zakrok nesla, prijde mi prilis riskantni.

Taky mam sestru, ktera chrapala odmalicka, az v dospelosti kvuli partnerovi zacla chrapani resit, nechala si odstranit nosni mandli a chrape vesele stale dal.

U syna mi to vadi, myslim, ze se dobre nevyspi, nicmene na ty krcni mandle proste zarputile odmitam jit, mel i problemy s narkozou, takze ja se bojim. Radeji at chrape, ale je jinak OK. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.7.19 22:39

Nosní nepomohou, synovi hned dorostly. Po roce jsme seřízly krční a od té doby jedinkrát nezachrápal. Měla jsem vůči němu černé svědomí, že jsem to neustále oddalovala, protože se mu strašně ulevilo. Změnil se mu hlas (přestal mluvit přes nos), rozmluvil se, protože se mu konečně začalo lehce dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí