Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mariánka 01 měli jsme to všichni 3. Ještě po odeznění pupínků pálily dlaně a chodidla, manželovi pak ještě slezly nektere nehty a úplně v pořádku byly nehty až za půl roku. Byl to hnus a prý se to nijak neléčí…
@Lu1234 vypadalo to jako lepra😪. A může to rozhodit i žaludek? Mě totiž nasadili ant. Na crp méně než 5.klacid 500.brala jsem jen 4dny. Spíš mi jde o to že pořád máme chřipkové příznaky. Bolest svalů nevolnost únava už ztrácím naději že se z toho vyhrabem ![]()
@Mariánka 01 my jsme měli napřed teploty, chřipkové příznaky, pak se vysypala vyrážka jako kopřivka - malé červené pupínky těsně vedle sebe, až se slévaly do skvrn. Trochu to oteklo, pak to pálilo, manžela to vyloženě bolelo, že nemohl chodit. Nakonec se oloupala kůže - manželovi úplně komplet silná vrstva na rukou a nohou, mně místy puchýře, dcera jen sem tam flíček. A nakonec ty nehty, ale to měl jenom manžel, byl na tom z nás celkově nejhůř. Antibiotika jsme neměli a prý se na to ani nedávají, při crp 5 mi to přijde jako nesmysl. Davali jsme jen paralen na teplotu.
@Mariánka 01 celé to trvalo asi 10 dní. Jestli máte pochybnosti, zajděte k lékaři ![]()
My jsme s manželem trpěli 3 týdny… pak jsem zjistila, ze jsem těhotná… měli jsme oba strašné bolaky na nohách, kdy nám pak slezla kůže na celých ploskach. To stejné jsem měla na rukách a manžel místo rukou v puse snad milion aftu… nemá syn afty? Ze by ho to bolelo? Jinak zažívací problémy jsme neměli, ale hnus je to pěkný, pozitivní je, ze prý je to jen jednou
neteře, od kterých jsme to chytli, tak ty měly akorát par růžových flicku na rukách. Na v největší krizi nemohla ujít ani metr, je to fakt hnus ![]()
Byli jsme prý je to normální, je to pěkná srač.. 🙄Mám děti 3a tohle je snad nejhorší a nejdelší nemoc. Děkuji moc moc jste mi pomohla😍
@Verurizeckova afty jsme měli oba dva. Teď již ne. Jen ta únava bolest svalů a žaludek přesně jako po chřipce. Děkuji za odpověď jste moc hodná ![]()