Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kukacka123 píše:
Spravi samo? Vazne?
A co jako?
divíš, se, že by se to mohlo spravit samo?
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu, jestli s tím má někdo zkušenosti. Dceři cca 3 roky při kakaní vylézá něco ze zadečku![]()
a stolici má trošku hlenitou. Jestli s tím má někdo zkušenosti tak prosím o radu. Jestli s tím mám jít hned k doktorovi, nebo mám vyčkat, ře se to spaví samo. Nic jiného ji netrápí, žádna bolest bříška. nic. Děkuji
Určitě to ukažte dětskému lékaři. Pravděpodobně se bude jednat o vyhřezlý konečník, což zas není tak úplně neobvyklé u batolat. I tady jsou diskuse
Taky si myslim ze jde o vyhrezly konecnik. Resila jsem to kdysi u fenky.
@Kukacka123 píše:![]()
![]()
Porad jsem te nepochopila, muzes mi to normalne vysvetlit?
Je to prolaps, byli jsme s tim u dr.,nic se stim nedelalo, jen davat bacha, any nebyla zacpa a ze se to pokazde vrati, kdyz tak tomu pomoct. Ono se to opravdu upravi samo, jak dite roste. Je to typick e pro tento vek.
@Paní Harringtonová píše:
Porad jsem te nepochopila, muzes mi to normalne vysvetlit?
Tak pokud by neco malemu diteti lezlo ze zadecku, tak snad jdu k doktorce a neptam se na emiminu ne? Tomu se divim
Co na tom nechapes? Mas deti? Jestli ano, zas nechapu ja tebe…jako sorry, ale cekat, az se neco samo spravi mi neprijde vhodny
staci? ![]()
Ja zas nechapu, co na tom bylo nepochopitelnyho ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu, jestli s tím má někdo zkušenosti. Dceři cca 3 roky při kakaní vylézá něco ze zadečku![]()
a stolici má trošku hlenitou. Jestli s tím má někdo zkušenosti tak prosím o radu. Jestli s tím mám jít hned k doktorovi, nebo mám vyčkat, ře se to spaví samo. Nic jiného ji netrápí, žádna bolest bříška. nic. Děkuji
Když nic jiného, oprav si ty úděsnou hrubku a překlepy. To má vážně každá druhá tazatelka IQ tykve?
@Kukacka123 píše:
Tak pokud by neco malemu diteti lezlo ze zadecku, tak snad jdu k doktorce a neptam se na emiminu ne? Tomu se divimCo na tom nechapes? Mas deti? Jestli ano, zas nechapu ja tebe…jako sorry, ale cekat, az se neco samo spravi mi neprijde vhodny
staci?
Ja zas nechapu, co na tom bylo nepochopitelnyho
@Kukacka123 píše:
Tak pokud by neco malemu diteti lezlo ze zadecku, tak snad jdu k doktorce a neptam se na emiminu ne? Tomu se divimCo na tom nechapes? Mas deti? Jestli ano, zas nechapu ja tebe…jako sorry, ale cekat, az se neco samo spravi mi neprijde vhodny
staci?
Ja zas nechapu, co na tom bylo nepochopitelnyho
Tvoje reakce.
@Paní Harringtonová píše:
Tvoje reakce.
A co je na ni spatne?
no ale kdyz myslis…
A koukam, ze ty jsi hodne poradila ![]()
Dobrý den, prosím o radu, jestli s tím má někdo zkušenosti. Dceři cca 3 roky při kakaní vylézá něco ze zadečku