Vylézt na Lysou Horu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vylézt na Lysou Horu
Bydlím v Beskydech a lidi který nebaví televize tu dost lezou na Lysou Horu což je nejvyšší hora Beskyd. Samotnému se ale nikdy nechce a tak by mne zajímalo jestli se tu najdou lidi kteří se chtějí přidat. Beskydy jsou krásné místo a jde tu zažít i dobrodružství. Dobré občerstvovací podmínky na vrcholu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tvoje způsoby jak sehnat ženu jsou čím dál zoufalejší… Alespoň nějakou minimální úroveň by to chtělo zachovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na fb je skupina Turistika v Beskydech… v jednom kuse se tam domlouvaji na vystup
- Citovat
- Upravit
@Prof. Farnsworth
to je ten, co mu má být 25 a na fotce vypadá tak na 50?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
@Prof. Farnsworth
to je ten, co mu má být 25 a na fotce vypadá tak na 50?
Ano. Je to ten co postupně zakládá další a další vlákna a postupně snižuje nároky (od „ty nejhezčí hlaste se, já si vyberu“ až po „je mi to jedno, hlavně aby to byla žena“).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiri.25 píše:
Tak moc se tu toho neděje. Zkouším přinést čerstvý vítr.
Ale Jiříku, tady se toho děje dost, jen máš asi odlišné pole zájmu. Tak nelez na epipi a jdi na pořádnou seznamku, když jsi líný lézt na kopec sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no děkuju pěkně … zamlada stačilo. Nesnáším skupinové výstupy a nesnáším výstupy na Lysou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že je to baví čučet do tej bedny od whisky vypitý. postavil bych malej dům...............Lidi nemaj smysl pro romantiku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiri.25 píše: Že je to baví čučet do tej bedny od whisky vypitý. postavil bych malej dům...............Lidi nemaj smysl pro romantiku
romantiku jo, bednu klidně - ale ne na Lysé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiri.25 píše: Že je to baví čučet do tej bedny od whisky vypitý. postavil bych malej dům...............Lidi nemaj smysl pro romantiku
Ale mám smysl pro romantiku. Hele, vezmeš mi dcerku na záda - to víš, skoro ve třech letech toho ještě moc neujde - a jdeme.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem šel dolů kolem bystrého potoka a voda už opadá. Za chvíli vysvitne slunko takže se bude dát jít skvěle. Pokud se chce kdokoli přidat pak je vítán. Počet dětí pro má záda je však omezen a doufám, že nebudu kárán slečnou Mrav. Máte tam ode mne vzkaz Jirka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiri.25 píše:
Teď jsem šel dolů kolem bystrého potoka a voda už opadá. Za chvíli vysvitne slunko takže se bude dát jít skvěle. Pokud se chce kdokoli přidat pak je vítán. Počet dětí pro má záda je však omezen a doufám, že nebudu kárán slečnou Mrav. Máte tam ode mne vzkaz Jirka.
@mrav je chlap woe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.