Vylilo se do očička, co tam nepatří :-(

Anonymní
28.3.12 09:00

Vylilo se do očička, co tam nepatří :-(

Ahoj holky, mám na sebe strašnej vztek, jsem pako, ale stalo se :-(
Včera jsem měla strašnou motejlici, nic mě nešlo, malé jsou 3 měsíce, před každým krmením dáváme na lžičku odstříkané mlíčko s 10 kapkami Espumisanu, malá mi do toho žďuchla a skoro celý se jí to vylilo do očička :-( Hned jsem jí to vytřela vodou, ale má ho pořád okolo červený.. Včera jí ještě slzelo :-( Na příbalový informaci jsem takovejhle případ nenašla, myslíte, že s tím musíme k dr.?
Moc děkuju!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.3.12 09:03

Jejda možna by nebylo na škodu na oční radeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 09:04

Jesli si očičko ručičkou draždí tak by si tam mohla něco zavést raději asi na oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
28.3.12 09:07

Já myslím,že to bude o.k. ;) Když tak jenom zavolej mudr,ale espumisan není nic strašného.Já nalila klukovi alpu :zed: :zed: :zed: a nikam jsem nešla,všechno o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 09:12

alpu???no je hustý ja teda taky jen kapičky naké ale byli sme na oční a dali ji na vyčistění neco..ale alpu to asi bylo něco co?stane se to rychle za to nemužeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
28.3.12 09:19
@těhlikováVenyx píše:
alpu???no je hustý ja teda taky jen kapičky naké ale byli sme na oční a dali ji na vyčistění neco..ale alpu to asi bylo něco co?stane se to rychle za to nemužeš..

bylo to jen pidi kapka,ale nic,vytřela jsem borovou vodou,měl to asi den červené a pak už v poho :mrgreen: .Nejlepší je kapat aplu na vatovou tyčinku nad přebalovákem :roll: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
28.3.12 09:40

a nemáš doma kapičky OcuFlash? ty se používají na záněty očíček i na výplachy, když je tam cizí těleso. fakt doporučuju, jsou super. zkusila bych to nejdřív s nimi a teprve potom jela k doktorovi, když nezaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
28.3.12 09:41

a stanou se horší věci - mě se do očíčka jednou omylem dostaly kapky do nosu - dítou hodilo rukou a už to bylo… kdybychom s každým takovým případem jezdily k doktorům, tak mají permanentně plné čekárny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.3.12 09:47

koupila bych borovou vodu a očko vykapala.,
jsou horší věci, než mlíčko s espumisanem, alpa, etanol, atd. a ani ty nic extra neudělají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
28.3.12 10:25

holky, vy všechny doporučujete borovou vodu a já jsem nedávno četla informaci u dětské očí doktorky, že je prokázáno, že je Borová voda pro prcky nevhodná - bor se ukládá v játrech a může je poškodit… měla tam odkaz na nějakou studii, ale ten si už nepamatuju :nevim: ale otázka je, jestli to nebylo zase nějaké lobby, aby lidi kupovali něco jiného… fakt nevím a nechci vyvolávat paniku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.3.12 10:29

Taky bych kápla opthalnoseptonex a tím to vyčistila a hotovo :-) K na oční bych s tím asi neletěla… :think: Možná bych zavolala k doktorce a zeptala se… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
28.3.12 10:56

Jj taky mi dr.řekla, že borovou vodu malým dětem fakt ne. Takže jedině stím opthalnoseptonexem.At to je brzo v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.12 10:57

Holky, moc všem děkuju, koupim ty kapičky a snad to bude dobrý.. Zítra jdeme na očkování, tak mu to kdyžtak řeknu, ale už se mi to zdálo lepší. Moc všem děkuju!

• Citovat
  • Upravit
10482
28.3.12 13:09
@nozu píše:
holky, vy všechny doporučujete borovou vodu a já jsem nedávno četla informaci u dětské očí doktorky, že je prokázáno, že je Borová voda pro prcky nevhodná - bor se ukládá v játrech a může je poškodit… měla tam odkaz na nějakou studii, ale ten si už nepamatuju :nevim: ale otázka je, jestli to nebylo zase nějaké lobby, aby lidi kupovali něco jiného… fakt nevím a nechci vyvolávat paniku ;-)

myslím, že když jednou vyčistím prckovi oko borovkou, tak se nic extra nestane. to je jak pytiol, genciána aspol. myslím, že studie se týká dlouhodobého užívání většího množství borové vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí