Výměna chaty/chalupy k rekraci

1927
4.1.15 17:17

Výměna chaty/chalupy k rekraci

Milé maminky, jsem maminkou 2 dětí 4 a 2 roky a máme novostavbu chaty 4+kk nedaleko Prahy (20 min autem, a 45 min vlakem), v oblasti Čerčan, na kopci v chatové oblasti, za plotem louky a opodál les. Ráda bych tak 1× měsíčně někam vyrazila s dětmi na prodloužený víkend. Tak mě napadlo, zda by se nanašla rodinka či partička maminek s dětmi, co by měla zájem o výměnu chaty/chalupy. Nemusí to být termín za termín - dle dohody. Ale přijde mi to jednodužší než chatu pronajímat a zas platit někomu pronájem. Pokud by jste měla některá zájem, ráda pošlu fotky a více info. Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
4.1.15 17:44

@MAR01 no asi bych svojí chalupu nepůjčila lidem co neznám, a s dětma - kdybych jí měla, teda pokud by to nebyla klasická chalupa jen k pronájmu, co by mě živila. Ale pokud to bude chalupa podlé mého s osobními věcmi byla bych opatrná, a klíče bych nikomu cizýmu nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.1.15 18:11

Neboj ona to má prošpikovaný kamerama:-)

Ale není to špatnej nápad, ale chatu máme v Jeseníkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.1.15 18:27

My tu chatu máme na rekreaci i na přilepšení, a přijde mi to víc osobní, když si chaty vyměníme, než když je to člověk, který si to zaplatí a nemá v tom žádnou osobní angažovanost. Takhle, když se chaty vymění, myslím, že bude v zájmu obou stran si je předat a užít v pořádku a bez problémů. Je to jen momentální nápad. Řikala jsem si, že spousta lidí chaty/chalupy pronajímá, ale výměny jsem nikde neviděla, ve světě je to poměrně rozšířené viz. http://www.homeexchangeczech.com/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.15 11:01

Dobrý den, máme chatu na Bítově, Vranovská přehrada, je komplet zrekonstruovaná, dvě místnosti ložnice a kuchyň s jídelním stolem a rozkládací sedačkou. Dole je sklep a venku velká pergola s posezením. Chata je přímo u vody. V chatě, ale není elektřina svítíme solárama, lednička je na plyn, nebo na solar i sporák. Kamna jsou na dřevo, ale krásně vytopí celou chatu. Záchod je suchý venku, ale nový. Les je hned za chatou u vody máme lodičku, z břehu je krásný výhled na hrad Bítov. Pokud by jste měla zájem o výměnu chaty na nějaký termín.

S pozdravem Vendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario