Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Božinkote, děkuju moc. Jdu to hned prohlídnout. Takže když se obrátím na tento inzerát, tak je zaručené, když poprosím o ušití na Maxi Cosi Priori, že to bude sedět?
Štístko E píše:
Na internetu jsem nenašla originál potah na sedačku, nebo víte o této koupi?
ale dá se koupit náhradní potah na sedačku, třeba zde: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
ale ty originály s kompletním polstrováním( letní potah je jen návlek) tak jejich ceny jsou většinou více než polovina ceny nové sedačky, skoro se to nevyplatí investovat do staré sedačky
Štístko E píše:
Božinkote, děkuju moc. Jdu to hned prohlídnout. Takže když se obrátím na tento inzerát, tak je zaručené, když poprosím o ušití na Maxi Cosi Priori, že to bude sedět?
Většinou chtěli ten původní potah,aby to bylo přesné..nevím jak teď.Já osobně s nimi zkušenost nemám.Kupovala jsem novou.Dá se sedhnat v akci za super cenu
.I když nevím za kolik ji máš ty
.Ale zas když prodáš vajíčko,tak z toho taky něco kápne a pak už jen dodáš a máš novou
.
Sestra kdysi potrebovala potah na autosedacku a nechavala si to delat u calounika. Ale na kolik to vyslo netusim…
Štístko E píše:
Ta paní vám ho ušila i s tím molitanem? Nevím, nemám ve svém okolí šikovnou švadlenu, která by s tímto měla zkušenost, aby to potom pasovalo na sedačku. Děkuji za pomoc
Pasuje to uplně perfetně ![]()