Výměna potahu na Maxi Cosi nebo Romer King

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.10.10 12:00

Božinkote, děkuju moc. Jdu to hned prohlídnout. Takže když se obrátím na tento inzerát, tak je zaručené, když poprosím o ušití na Maxi Cosi Priori, že to bude sedět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.10.10 14:02
Štístko E píše:
Na internetu jsem nenašla originál potah na sedačku, nebo víte o této koupi? :nevim:

ale dá se koupit náhradní potah na sedačku, třeba zde: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
ale ty originály s kompletním polstrováním( letní potah je jen návlek) tak jejich ceny jsou většinou více než polovina ceny nové sedačky, skoro se to nevyplatí investovat do staré sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.10.10 14:55
Štístko E píše:
Božinkote, děkuju moc. Jdu to hned prohlídnout. Takže když se obrátím na tento inzerát, tak je zaručené, když poprosím o ušití na Maxi Cosi Priori, že to bude sedět?

Většinou chtěli ten původní potah,aby to bylo přesné..nevím jak teď.Já osobně s nimi zkušenost nemám.Kupovala jsem novou.Dá se sedhnat v akci za super cenu :-) .I když nevím za kolik ji máš ty :-) .Ale zas když prodáš vajíčko,tak z toho taky něco kápne a pak už jen dodáš a máš novou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
17.10.10 20:24

Sestra kdysi potrebovala potah na autosedacku a nechavala si to delat u calounika. Ale na kolik to vyslo netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.10.10 14:13
Štístko E píše:
Ta paní vám ho ušila i s tím molitanem? Nevím, nemám ve svém okolí šikovnou švadlenu, která by s tímto měla zkušenost, aby to potom pasovalo na sedačku. Děkuji za pomoc

Pasuje to uplně perfetně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario