Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
tak máme vše, co potřebujeme.
Děkujeme všem za výměny.
Svobodovi ![]()
Příspěvek upraven 12.04.18 v 06:47
@FunThomas Ahoj, máme mrkev a petržel, kterou rádi dáme. A nemáme kiwi a dýni, kterou si tedy rádi vezmeme. OD Bílá Labuť by nám vyhovovala, klidně dnes k večeru nebo zítra dopo.
Je zde někdo z Prahy Stodůlek, případně poblíž? Nabízím 2 petržele, 1 mrkev, 1 zelí, 1 citrón, 1 kiwi, 3 pomeranče. Sháním bramboru, dýni, brokolici, banán, třešně, mango, borůvku. Případně za rozumnou cenu chybějící koupím. Díky
Dobrý den, jsem take z prahy, máme na výmenu rajce (asi 4×), zelí a bramboru. shaníme hlavné banán prípadně jakekoli dalsi, co nemame.. Pokud mate zajem, prosim nabidnete. moc dekuji Tereza
Dobry den, mame bramboru navic a shanime akutne banan (syn o nem porad mluvi…) radi si po praze dojedeme a dalsi figurky za rozumnou cenu pripadne i koupime.. vyjde to levneji, nez delat meganakupy v lidlu
dekuji Tereza
Nabízíme k výměně a nebo prodeji po liberci tyto figurky. Potřebujeme ještě Pom (jablko), Blues (boruvky) a Elli, Evie & Eddie (víno) ![]()
Měla bych pro Vás na výměnu hrozno a jablko a chtěla bych okurku, citron a koupila bych si NOM Nom ten fialový. Ale jsem ze severní moravy, poslala bych Vám to poštou.
Chtěla bych vyměnit stikez poštou. Chymí nám Emma, Ivan, Ieks, Blitz, Super Bell, Nom Nom. Nabízím ty na fotce.
Dobrý den, nabízíte ještě mrkev? Mohu nabídnout bramboru. Pracuji u metra Stodůlky.
Tak.. A ještě tedy kdyby někdo měl navic: Emma, Blues 2×, Elli, Pin, Melo, Ivan, Jim, Blitz. Já mohu nabídnout: Olas, Vinz, Nom Nom, Ieks, Per, Yip, Mipo
Dobrý den,
platí ještě výměna? Máme zatím jen Mipo… a potřebovali bychom SuperBell.
Nejsme ale z Prahy. Je možné poštou? děkuji
Mám navíc olas, emma, tommy, ieks, nom-nom, uluf. Sháním blitz, p. a., ivan, per, smoob, sally, lorus, blues, ellie& eddie. Pokud možno více najednou.