Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Emerita
Tak to je mazec. Udělala bych to samé co Ty, akorát hned po té škrtící teorii. Prvně bych jim od plic řekla, co si o nich myslím, a pak šla jinam - i kdybych měla jezdit na druhý konec Prahy. A ještě bych o ní povyprávěla známým a po okolí, ať má reklamu.
@pe-terka Já jsem byla fakt jak vyoraná a i teď když si to přehraju zpětně tak nechápu, na co jsem čekala, ale byla jsem asi mladší…
Dneska bych se zachovala přesně jak popisuješ. A to si piš, že jsem se o zážitek podělila, ale někteří „submisivní“ rodiče jsou spokojeni…
asi jde i o zkušenost, ale já jsem ráda, že jsem jinde, kde jsem spokojená. A nová doktorka je moc fajn, klidná, zkušená, starší paní a cokoliv potřebuju, nic není problém - od potvrzení, přes paragraf, doporučení nebo jakákoliv odborná vyšetření když jsou třeba…prostě maximální spokojenost
![]()
@pe-terka Mě tenkrát jako první napadla alergie a pak jsem se nevím proč zasekla na meningokovi - kvůli těm fialovým skvrnkám, zmátly mě - no nesmysl, proto jsem se vyděsila a uháněla hned… Kdybych se na to vykašlala, tak se nic nestalo. Druhý den ji to zbledlo a třetí den bylo po všem. Nikdy už od té doby na nic žádnou reakci naštěstí neměla. Prostě zkušenosti a selský rozum k nezaplacení ![]()
@Emerita píše:
@pe-terka Mě tenkrát jako první napadla alergie a pak jsem se nevím proč zasekla na meningokovi - kvůli těm fialovým skvrnkám, zmátly mě - no nesmysl, proto jsem se vyděsila a uháněla hned… Kdybych se na to vykašlala, tak se nic nestalo. Druhý den ji to zbledlo a třetí den bylo po všem. Nikdy už od té doby na nic žádnou reakci naštěstí neměla. Prostě zkušenosti a selský rozum k nezaplacení
Já bych taky zmatkovala, když děcku naskáče něco neobvyklýho. Navíc v oblasti krku, kde máš strach, jestli to neoteče. A kdyby mi Dr. sdělila, že jsem dítě pravděpodobně škrtila, asi v tu chvíli uškrtím já ji
. Prostě to je jasné vyslovení nedůvěry a takhle se „svýma“ doktorama fungovat nemůžu.
Taky jsem měnila pediatričku, původní mi neseděla v mnoha věcech. Rodiče, kteří nad systémem moc nepřemýšlí, jsou s ní vcelku spokojeni, nebo ne, ale lítat jinam s dětma nebudou…To já se zas prolítnu…Potřebuju jet s pediatrem na stejné vlně, mít podobně nastavené hodnoty, a sdílet určitý životní náhled - což se odráží v přístupu k prevenci a léčbě nemocí. Taky myslím, se se mi to podařilo. Tak hlavně, ať ty doktory potřebujeme co nejmíň
.
Tak se mi má obava potvrdila, že ty uzlinky nejsou jenom tak a normální. Malé vyšla pozitivní mononukleóza. ![]()
Jsem šťastná, že se na to přišlo, ale holky, opravdu nespoléhejte na to, když vám doktor řekne, no jo, je to uzlinkové dítě. ![]()
Zakladatelka