Vymizení příznaků na konci 11. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
31.3.18 09:44

Ahoj holky jak uz tu zaznělo jsem 11tt na kontrolu jdu příští týden v patek ale porad mam strach :( mam první tehu ale priznaky nějak odešli a ja panikarim prsa uz mě tolik neboli jen sem tam občas mam pichnuti v podbřišku a ve spodku ale tak nějak jsem mimo a bojím se zda je vše v pořádku porad se koukam na bříško jestli aspon podle toho něco uvidim :zed: bříško je porad malé a ani nevím jak by melo byt ze jo nemam moc zkušenosti prosím o kazdy názor děkuji :( hlavně žádnou kritiku prosím jen se ptam děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.3.18 09:51

@Sarka334 priznaky vymizet muzou uplne, brisko jeste vetsinou neroste a navic roste kazde uplne jinak ;) bud v klidu, to tak proste byva :nevim: podle me je kazda z nas takova nervni… ;) drzim palce, at je vse ok…mne priznaky vymizely kolem 12-13tt a bxlo mi jakoby nic :mrgreen: ted uz jsem v 30tt a miminko se tam ma snad dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.18 09:55

@Kukacka123 děkuji moc za názor ja z toho prostě panikarim no :( jestli je mimi v pořádku právě cítím se jako bych tehu nebyla na začátku me šíleně bolela prsa a občas jsem mela nevolnost az na to teda ze jsem porad unavená a chodim brzo spat mi nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
31.3.18 10:30

Užij si každou chvíli kdy je ti dobře, protože jak začne růst bříško budou další a další věci:-) Jinak je to normální, že v tomhle období se těhotným uleví, tělo si zvykne na novou situaci.

• Citovat
  • Upravit
9374
31.3.18 10:35

@Sarka334 Taky mi ze dne na den přestaly příznaky, asi v 10.tt a já nervózní šla na gynekologii, na kontrolu jsem měla jít snad za dva týdny, to bych nevydržela. Vše bylo v pořádku, to se může stát. Jestli tě uklidním, předtím mi doktorka řekla, že kdyby šlo o potrat, tak bych už tak „pozdě“ spíš krvácela. Pokud nekrvácíš, zkus se uklidnit, miminko je nejspíš v pořádku :hug: A jestli můžu doporučit, kup si Angelsounds, třeba tady na bazárku někdo prodává levněji než nový. Já se tím vždycky uklidnila, abych hned nepanikařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
31.3.18 10:39

@Sarka334 Ahoj, buď v klidu. Příznaky nemusíš mít žádné. Naopak užívej si, že zatím můžeš skoro všechno jako před těhotenstvím. Mě také občas tyhle myšlenky přepadnou, ale pak si řeknu, že vývoj plodu stejně moc neovlivnim, dělám co můžu nejlíp, jim zdravě, občas se hybu a chodím na kontroly, víc stejně člověk udělat nemůže. Tak si užij pohodové a klidné Velikonoce a tes se na jaro. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9127
31.3.18 11:12

Já neměla nikdy nic, nebýt pozitivního testu a následně potvrzení u gynekologa, bych na sebe nepoznala nic. Takže buď v klidu. Stejně to nijak neovlivníš a jestli to má být dobré, bude. A jestli ne, tak ne. Drž se klasiky - nepít, nekouřit a pokud můžeš vše jak předtím, tak si to užívej. Je to ten lepší případ než trávit čas u záchodové mísy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.3.18 11:50

@Sarka334 ja te chapu, ale neudelas s tim stejne nic ;) a miminku tim stresem ublizujes spis ;) proste se snaz byt v klidu, dej si neco dobreho a ver miminku, ze je to v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.18 13:20

Dekuji vam všem za názory uklidnilo mě to a jeste se zeptam mam od rána tlaky na spodku to je taky normální?? Občas to zaboli ale není to nic hrozného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.3.18 20:34

@Sarka334 Ano, pokud to není nijaká obrovská bolest, i tlaky, píchání nebo slabé pobolívání je normální. Děloha se ti pomalu bude zvětšovat, všechno je hodně prokrvené, dějí se s tvým tělem velké změny. Až půjdeš na kontrolu, řekni o tom. Ale nelekej se, je to normální. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.9.21 17:45

Ahojky maminky

Chtěla sem se zeptat sem v 11tt mám slabé píchání právom podbřišku sem na levé. Je to normální. Sem tam cítím simrani bříšku. Děkuji za každou radu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
10.9.21 17:51

@Evuska 32 děloha se zvětšuje, slabé píchání je normální a bude pokračovat většinu času těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.5.23 09:18
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych vedet, zda mate atejnou zkusenost? Jsem na konci 11 tt, doted jsem mela silne nevolnosti a zvraceni a ted jako by nic, jen malicko tlaci zaludek a prsa uz me par dni neboli? vim, ze potize casem pominou, ale dneska se mi zdalo o potrato a jsem z toho takova docela spatna :(

Ahoj, oživuji diskuzi. Jak jsi dopadla? Bylo vše v pořádku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí