Vymizení příznaků na konci 11. týden těhotenství

Anonymní
30.11.14 08:03

vymizeni priznaku na konci 11 tt

Ahoj, chtela bych vedet, zda mate atejnou zkusenost? Jsem na konci 11 tt, doted jsem mela silne nevolnosti a zvraceni a ted jako by nic, jen malicko tlaci zaludek a prsa uz me par dni neboli? vim, ze potize casem pominou, ale dneska se mi zdalo o potrato a jsem z toho takova docela spatna :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7726
30.11.14 08:11
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych vedet, zda mate atejnou zkusenost? Jsem na konci 11 tt, doted jsem mela silne nevolnosti a zvraceni a ted jako by nic, jen malicko tlaci zaludek a prsa uz me par dni neboli? vim, ze potize casem pominou, ale dneska se mi zdalo o potrato a jsem z toho takova docela spatna :(

tak bud v klidu.Do 11tt jsem nevolností lezla po zdi a koukej :mrgreen: synovi jsou 3měsíce :pankac: :pankac: a v těhotenství se zdá mraky tragických a strašidelných snů…ještě si užiješ. Opatruj se a užívej si každou těhu chvilku :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
30.11.14 08:11
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych vedet, zda mate atejnou zkusenost? Jsem na konci 11 tt, doted jsem mela silne nevolnosti a zvraceni a ted jako by nic, jen malicko tlaci zaludek a prsa uz me par dni neboli? vim, ze potize casem pominou, ale dneska se mi zdalo o potrato a jsem z toho takova docela spatna :(

já začínám 10 týden a také mi zmizeli nevolnosti, myslím, že se zbytečně strachuješ a vše je vpořádku.

• Citovat
  • Upravit
7726
30.11.14 08:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
30.11.14 08:18

Mne bylo hrozne zle 14 dni od 7tt. A pak to prestalo. Snad z monuty na minutu a bylo mi dobre..Tak se nestresuj a zacni si uzivat tehotenstvi dokud nemas obri pupek a neboli te podvozek jako me ted tyden pred porodem. Preju pohodove tehotenstvi a zdrave miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
30.11.14 08:22

Každému skončí jindy, kor ten 11 - 13 tt bývá přelomový, kez by mi za týden taky zmizely :mrgreen:
Pokud nemáš křeče, nekrvacis, nemáš horečku tak bych neplasila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
30.11.14 08:49

Bud v klidu :-) me vymizeli priznaky v 10.tydnu a ted jsem 38+4 tt. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 09:29

Já jsem do 3 měsíce blila jako amina :mrgreen: :lol: :mrgreen:, pak v klidu - začala jsem zase chodit do práce. Nakonec jsem ještě 2 dny přenášela a porod byl nakonec vyvolán, abych nestresovala o víkendu :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1139
30.11.14 10:58

Nekomu vymizi brzy. Ja jsem zivy dukaz tiho, ze v 6 mesici stale nevolnosti jsou :mrgreen: takze bud rada, ze je nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
30.11.14 11:21
@Anonymní píše:

ahojky také jsem v 11 tt a největší nevolnosti jsem měla 7-9tt a pak to odeznělo, zůstala jen bolavá prsa a sem tam se mě zhoupne žaludek.
Užívej si těhotenství a mysli na mimíse :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
30.11.14 17:03

Ahoj, právě dnes končím 11. týden a musím říct, že v posledním týdnu taky pozoruju změny, hlavně na prsou, že už tak nebolí a nejsou už tak napnuté jako předtím. Na UZ jsem byla před 4 sny a bylo vše ok, tak myslím pozitivně a nic si z toho nedělám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hsv
1
4.12.14 20:03

hsv

Zdravím. I já začínám 11. týden. Nevolnosti na ústupu, hlavně ty ranní…taky se mi zdá, že prsa už nejsou tak citlivá. Jen co mi zůstalo, jsou návaly horka a pocit slabosti k večeru. Dřív jsem byla hotový teplomil. Nyní doma téměř netopím, cestou z obchodu si koupím nanuk - kolikrát se směju těm pohledům z okolí :). Na posledním UZ jsem se přesvědčila, že mimi roste a paní doktorka prohlísila, že je živé až moc :):):) - což je dobře :) Tak držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
4.12.14 21:16

Tak já jsem ted 12 tt a dneska je mi celý den šouflajs :poblion: a to jsem se radovala, jak nevolnosti mizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6855
7.12.14 16:05

Přestaly bolet prsa

Holky mám problém jsem ve 4.tydnu a před týdnem mě přestal bolet v podbřišku a včera přestala bolet i prsa k doktorovi jdu až v úterý ale mám hrozný strach že se neco stalo mám se bát toho nejhoršího nebo jen zmatkuju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
7.12.14 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat