Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych vedet, zda mate atejnou zkusenost? Jsem na konci 11 tt, doted jsem mela silne nevolnosti a zvraceni a ted jako by nic, jen malicko tlaci zaludek a prsa uz me par dni neboli? vim, ze potize casem pominou, ale dneska se mi zdalo o potrato a jsem z toho takova docela spatna
tak bud v klidu.Do 11tt jsem nevolností lezla po zdi a koukej
synovi jsou 3měsíce
a v těhotenství se zdá mraky tragických a strašidelných snů…ještě si užiješ. Opatruj se a užívej si každou těhu chvilku
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych vedet, zda mate atejnou zkusenost? Jsem na konci 11 tt, doted jsem mela silne nevolnosti a zvraceni a ted jako by nic, jen malicko tlaci zaludek a prsa uz me par dni neboli? vim, ze potize casem pominou, ale dneska se mi zdalo o potrato a jsem z toho takova docela spatna
já začínám 10 týden a také mi zmizeli nevolnosti, myslím, že se zbytečně strachuješ a vše je vpořádku.
Mne bylo hrozne zle 14 dni od 7tt. A pak to prestalo. Snad z monuty na minutu a bylo mi dobre..Tak se nestresuj a zacni si uzivat tehotenstvi dokud nemas obri pupek a neboli te podvozek jako me ted tyden pred porodem. Preju pohodove tehotenstvi a zdrave miminko.
Každému skončí jindy, kor ten 11 - 13 tt bývá přelomový, kez by mi za týden taky zmizely ![]()
Pokud nemáš křeče, nekrvacis, nemáš horečku tak bych neplasila ![]()
Bud v klidu
me vymizeli priznaky v 10.tydnu a ted jsem 38+4 tt. ![]()
Já jsem do 3 měsíce blila jako amina
, pak v klidu - začala jsem zase chodit do práce. Nakonec jsem ještě 2 dny přenášela a porod byl nakonec vyvolán, abych nestresovala o víkendu
.
Nekomu vymizi brzy. Ja jsem zivy dukaz tiho, ze v 6 mesici stale nevolnosti jsou
takze bud rada, ze je nemas.
@Anonymní píše:
ahojky také jsem v 11 tt a největší nevolnosti jsem měla 7-9tt a pak to odeznělo, zůstala jen bolavá prsa a sem tam se mě zhoupne žaludek.
Užívej si těhotenství a mysli na mimíse
![]()
Ahoj, právě dnes končím 11. týden a musím říct, že v posledním týdnu taky pozoruju změny, hlavně na prsou, že už tak nebolí a nejsou už tak napnuté jako předtím. Na UZ jsem byla před 4 sny a bylo vše ok, tak myslím pozitivně a nic si z toho nedělám ![]()
Zdravím. I já začínám 11. týden. Nevolnosti na ústupu, hlavně ty ranní…taky se mi zdá, že prsa už nejsou tak citlivá. Jen co mi zůstalo, jsou návaly horka a pocit slabosti k večeru. Dřív jsem byla hotový teplomil. Nyní doma téměř netopím, cestou z obchodu si koupím nanuk - kolikrát se směju těm pohledům z okolí
. Na posledním UZ jsem se přesvědčila, že mimi roste a paní doktorka prohlísila, že je živé až moc ![]()
![]()
- což je dobře
Tak držím palečky…
Tak já jsem ted 12 tt a dneska je mi celý den šouflajs
a to jsem se radovala, jak nevolnosti mizí ![]()
Holky mám problém jsem ve 4.tydnu a před týdnem mě přestal bolet v podbřišku a včera přestala bolet i prsa k doktorovi jdu až v úterý ale mám hrozný strach že se neco stalo mám se bát toho nejhoršího nebo jen zmatkuju?