Vymknutý kotník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.7.20 10:18

Vymknutým kotník

Zdravím dámy :)
Včera jsem byla tak šikovná, že jsem zakopla a spadla asi z 10cm :mrgreen:
Jenže jsem byla tak šikovná, že jsem si něco udělala s kotníkem. :? Včera jsem měla kotník nateklý, ihned po úrazu jsem ledovala, použila konopnou mast a stáhla elastickým obinadlem a končetinu vyvýšila. Včera byl kotník na dotek víc citlivý, trochu oteklý, ale bez modřiny. Dneska otok zmizel a na nohu můžu v klidu chodit, jen kulhám protože se bojím kotník propnout úplně :D. Myslíte že se jedná o vymknutý kotník, když mě ani nebolí a nebolel?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
22.7.20 10:40

Apíš jen naražený, vymknutý koník vypadá jinak a bolí delší dobu aspoň ten můj

• Citovat
  • Upravit
18536
22.7.20 10:41
@Anonymní píše:
Zdravím dámy :)
Včera jsem byla tak šikovná, že jsem zakopla a spadla asi z 10cm :mrgreen:
Jenže jsem byla tak šikovná, že jsem si něco udělala s kotníkem. :? Včera jsem měla kotník nateklý, ihned po úrazu jsem ledovala, použila konopnou mast a stáhla elastickým obinadlem a končetinu vyvýšila. Včera byl kotník na dotek víc citlivý, trochu oteklý, ale bez modřiny. Dneska otok zmizel a na nohu můžu v klidu chodit, jen kulhám protože se bojím kotník propnout úplně :D. Myslíte že se jedná o vymknutý kotník, když mě ani nebolí a nebolel?

ne, jen potvrnuty a to prejde rychle. Ja ti muzu ukazat vymknuty. Natekly jako svin, Modrina svitici na dalku, doslapnout nemuzu, leduju, patlam protiotokove masticky. Holt nemam chlastat kdyz to neumim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák