Vymyje se barevný šampón?

37298
12.4.19 20:37

@zuzana173 záleží jakej odstín a značka. Já si dala černej od palette a po půl roce sem to musela stahovat odbarvovacem, kterým se stahují normální barvy. Ani se nehnul :cert: zkus nejdřív jenom takový ten šampon v sáčku na 6 umytí, ten se vymeje rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31333
12.4.19 20:39

Jestli chceš jen na zkoušku, tak si radši kup šampon na tři umytí, nebo tak nějak, 24 umytí už je polopermanentni barva, pokud myjes vlasy jednou týdně, tak vlastně vydrží půl roku…
Ta na 24 umytí se ti z pěkně barvy výměně tak za měsíc, ale úplně vymýt se ti nemusí podařit dlouhou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
12.4.19 20:40

Jo a paletě drží jak židovská víra, to má @Kriss Tina pravdu. Nejrychleji se vymývá podle mě červená…u té bledne a vymývá se i trvala barva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
12.4.19 20:46

Ten casting na 24 umytí vydrží dlouho, ale barva už není tak hezká, zmutuje to do divných odstínů. Uplne se nevymyje. Takže pro menší změnu buď na 6-8 umytí sáčky (ale ne černý), nebo jsem zkoušela maria nila tonovaci masku, nebo tónovací pěnu (vypadá to jako malé tužidlo a je potřeba při každém mytí, aby to mělo trošku efekt. Je to fajn když chcete srovnat balayage nebo melír, nebo máte vymytou barvu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.4.19 21:31

Ahoj. Červená se sice vymývá, ale je pak problém se jí zbavit. Mně se do melíru nehorázně zažrala. Zrovna včera jsem ji stehovala Subrinou ☺️ @Mar__tanka1983

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 21:57

Vymyje. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.4.19 22:44

Máte s tím zkušenost? 😅 😅 😅 @Průzkumník