Vynášení odpadků jako přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My bychom asi vyuzili ovsem nejsem si jista jestli by sousedi meli radost z nasich pytlu na chodbe. Uz tak je tak minimum mista a o zapachu ani nemluvim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí když se po té chodbě v paneláku proběhne nějaký pejsek bez vodítka a pytel s odpadky rozškrábne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas je nastesti vyslovene zakazano nechavat pytle s odpadem na chodbe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně by tedy vadily pytle na chodbě a to opravdu hodně. Zkus to žehlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lemate nedovedu si to představit. Nošení odpadků je jedna z povinností syna, ještě mu to ulehčit
pokud bydlíte v domě plném důchodců, možná máte šanci, u nás asi těžko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak díky všem za zamyšlení, připomínky i nápady. Samozřejmě nás to jen napadlo a zajímalo, jak se k tomu stavíte vy. Nemáme to propracované do detailů, jak zde někdo psal co všechno nás čeká za „překážky“. Ty jsou všude a s takovou by člověk nic nezačal. Pokud se najde pár pozitivních reakcí, vyplatí se to alespoň zkusit
Na chodbě by dlouho nebyly, vymezil by se čas a byly by tam třeba max do 20 min. Přece jen by toho ze začátku určitě nebylo tolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby se zabranilo tomu smradu po baraku, bylo by dobre mit stanovenou hodinu, kdy se bude provadet odnos odpadku…jinak napad je to dobry, mezi takovym mnozstvim bytu se urcite zajemci najdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netříděný odpad bych nevyužila, popelnice má v dosahu snad každý. Odnos tříděného by mi naopak bodl, to se většinou lidem nechce, protože mají kontejnery třeba až kdesi, a na to už jsou lidé líní..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky přidávám k tomu tříděnému, běžný pytel s odpadky bere manžel cestou do práce, ale třeba velké kartonové krabice z nějaké internetové zásilky bývají špinavé, je to velké, blbě se to nese, sklo zase dělá bordel a brzy ráno to nechceme kvůli hluku brát.
Z podobných služeb bychom asi byli ochotní zaplatit si třeba za čerstvé rohlíčky k víkendové snídani (kdyby mi někdo v sobotu ráno v domluvenou hodinu podal dveřmi voňavé pečivo, klidně mu za pár rohlíků a koblihy zaplatím o pár desítek korun víc).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě tedy je to dobrý nápad ale asi to bude mít jen málo příznivců. Když si ale vzpomenu na časy kdy malý nechodil a já s prckem na ruce a tunou věcí letěla ze schodů pro kočár pak naložila a měla jít s odpadky… bylo to téměř neřešitelné. Dnes chodí a i tak je to veselé zvláště když jsou popelnice v silnici a odpadků je víc - sejít schody (5pater) s věcmi a pytlem smrdutých odpadků… no já bych si zaplatila
Zatím to řeším tak že chodím s odpadky když mi dojde návštěva a chvilku pohlídá nebo po kouscích courám k popelnici pořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbost. Barák je dost velký, to budete pořád obcházet? Nebo lidem určovat, kdy to strčit před dveře. Nebo že pak mají zavolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Já bych určila, kdy to mají strčit za dveře nebo tedy určit několik termínů, aby si každý zájemce měl šanci nějaký vybrat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1
Nevím no. Já odpadky jdu vynést, když
jdu dolů (4. NP bez výtahu)
je plný
je tam něco spradlavýho
Jako kdyby to bylo tak jak píšeš, tak bych řekla, že je to dost omezující + budou sáčky všude po chodbě (a na to by ti náš domovník řekl, že tohle tam prostě nebude)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca No, to by právě musel být určený ten čas, aby se tam ty pytlíky neválely… pak už leda zvonit po bytech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit