Vyndání stehu z dásní

Pvln34
26.7.19 12:44

A je potreba tie steny určite vybrať? Ja som mala samprozpustne napríklad. Ale injekciu doktor určite poda, len na viacero miest a mňa trebárs injekcia boli viac než samotné vŕtanie zubu.
Este je možnosť analgosedace, ale kvôli stehom to asi neudelaju, je to predsa len zásah do organizmu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
26.7.19 12:45

On prave nema ty vstebavaci, tyhle musi ven 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
26.7.19 12:45

Inak ak má zúbky vytrhane od včera, tak ho celá tá pusa pekne boli a ďasná budú taky natekle. Ešte by som pár dní počkala, ono to časom povolí a pusu otvorí a menšou bolesťou

• Citovat
  • Upravit
3915
26.7.19 13:06

Tak pokud mu to včera zašili, tak teď určitě stehy vytahovat nebudou. Mi je vytahovali po 6 týdnech a to už byla ta rána úplně zahojená a v klidu.
Ani to samotné vytahování cítit skoro nebylo… přišlo mi to jako kdyby si člověk tahal přes dáseň zubní nit. Z mé zkušenosti injekce na lokální anestezii se vůbec nevyplatí a bude ho bolet rozhodně víc než to vytahování stehů.
Do té doby to snad bude v pohodě a malý pusu otevře. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.7.19 13:22

Prave, za tyden uz jsme objednany na vyndani stehu 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
26.7.19 14:04

Mně teď nedávno stehy vytahovali a ani jsem o tom nevěděla. Fakt, vůbec nic. Až když zubarka položila nástroje jsem se s údivem ptala jestli je hotovo. Měla jsem je v puse asi 10 dní, preju ať to malý zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí