Vynechala jsem antikoncepci (sunya)

18.7.17 09:19

Vynechala jsem antikoncepci (sunya)

Dobrý den,
pravděpodobně zde už zazněl podobný dotaz, ale stejně jsem se nedopátrala odpovědi. Beru rok antikoncepci sunya. Nedávno jsem měla kupovat nové balení, ale čekala jsem na výplatu, tak jsem si to nemohla dovolit. Měla jsem tedy klasickou 7denni pauzu během menstruace, ale poté jsem měla opět začít brát HA, ale kvůli financím jsem to začala brát za 3 dny. Tyden po té, co jsem to začala brát, jsem měla sex a přítelem, bohužel jsem mu ani nestihla říct, ať radši použijeme kondom, že si nejsem jistá, zda jsem už chráněná. Včera jsme se rozešli, takže doufám, že z toho nic nebude. Myslíte si, že je tu nějaká pravděpodobnost, že bych mohla z toho otěhotnět? Nebo to už mohlo fungovat? Říkám si, že někdo má problém otěhotnět po vysazení HA, tak snad to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kattynka000
18.7.17 09:33

Takže jsi místo 7denni pauzy měla 10denni? V tom případě ano, riziko je, pokud zapomeneš HA v prvním týdnu nebo pauzu prodloužis, tak by ses min 14dni měla chránit jinak.. máš to i v příbalovém letáku..

Edit: a že někdo má problém otěhotnět po vysazení HA, já jsem zase jedna z X holek, které při takovéhle malé chybičce i přes x let braní ha otěhotněly.. Nikdy nevíš do které skupiny patris..

• Citovat
  • Upravit
72725
18.7.17 09:40

V tomto termínu je riziko největší.. :think: chráněná jsi nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76839
18.7.17 09:43

Ano riziko je velké, toto co popisuješ, je nejkritičtější varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 10:13

@Kattynka000 Jo, přesně tak, 10 denní pauzu. Tak mám vážně strach. Zase si říkám, že třeba když jsem to brala delší dobu, že to bude v pohodě, ale náhoda je blbec a teď si to vyčítám

Příspěvek upraven 18.07.17 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
18.7.17 10:21

Na pilulku už je asi pozdě co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 10:40

@Pennya už je pozdě. Je to skoro týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
18.7.17 10:51

Nezbývá nic než jen čekat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.7.17 15:03
@BlackRose9 píše:
@Kattynka000 Jo, přesně tak, 10 denní pauzu. Tak mám vážně strach. Zase si říkám, že třeba když jsem to brala delší dobu, že to bude v pohodě, ale náhoda je blbec a teď si to vyčítámPříspěvek upraven 18.07.17 v 10:35

Já tě tedy nechci děsit, ale brala jsem HA 6 let a pak přišla takovahle chybička - prodloužila jsem pauzu ó jeden den. A povedlo se.. každopádně já u toho už teda pila druhý den nosifol, protože jsem po dobrání tohohle posledního plata chtěla HA vysadit a chtěli jsme miminko zkoušet. Každopádně je hodně holek, co braly x let a po jedné chybě dítko mají.. bohužel ti teď nezbývá než čekat, šance je, tahle chyba je v největší riziko..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1