Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
to jsem já, Lio. Já mám taky velmi nepravidelnou MS, bez injekce jí nedostanu. Taky jsem dostala Clostilbegyt, ale bohužel mi délku cyklu neupravil, takže mi k tomu ještě doktor napsal duphaston na upravení cyklu. Ten by ho měl normalizovat na 28 dní. Tak uvidíme. Ale moje odpověď na otázku, jestli Clostilbegyt upraví cyklus, zní, že nemusí. Je to asi individuální. Ale třeba zrovna tobě zabral a možná jsi už těhu
.
Ahoj holky!
Děkuji za odpovědi.Sice jste mě moc nepotěšili.
No uvidíme co se vyvrbí do víkendu.
V pondělí pak zajdu na gyndu.
Míša ![]()
Holky ahoj, mám stejný problém. Bylo by fajn, kdybychom měli nějakou pravidelnou diskuzi a mohly se vzájemně radit a podpořit se. Já chodím na Rodinu.cz sem tam, ale tam je v diskuzi na téma Anovulace apod. mrtvo.
Není Clostilbeg. přímo na vyvolání/podporu ovulace?
Já se ještě „oficiálně“ nesnažím, zatím se jen pokouším, zatím dosti neúspěšně, srovnat cyklus Utrogestanem. Sice mi po injekci nebo přášcích MS chodí naprosto spolehlivě, ale bez prášků v podstatě nic, nebo třeba až po 40-60 dnech ![]()
ahoj Lionett, tady uz takova diskuze je, je to nova snazilka a snad vsechny holky jsou stimulovany a nejakym zpusobem si rovnaji cyklus…
Zdeniku, to jo, jenže tyhle snažilkovské diskuze jsou dosti uzavřené kluby…myslela jsem, že je to tu o něco lepší než třeba na Rodině.cz, ale je to spíš horší
Již dříve jsem se tam dvakrát zeptala a byla jsem naprosto ignorována. Všemi. To člověk úplně ztratí chuť se nějak zapojovat.
Ony se holky krásně umí podporovat, ale jen mezi sebou.
to neni pravda, na nova snazilka ted mame asi 2 nebo 3 novacky a ja sama jsem tam asi jen mesic… zkus to jeste jednou
![]()