Vypadám tlustá na teams
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A není to úplně fuk? Obráceně by to bylo horší a taky znám pár případů, co mají nastylované fotky v mailu a pak přijde osobně něco příšerného, že to v reálu ani nepoznáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně záleží na úhlu záběru kamery. Pokud tě zabírá zespoda, tak vždy přidává kila. Navíc teda objektivy přidávají cca 10-15 kg, to je známá věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Jen jsem si říkala jestli někdo nemá nějaké tipy na to vypadat přes kameru lépe.
- Citovat
- Upravit
Podlož si noťas na stole krabicí nebo knížkama, ať tě kamera zabírá zezhora a ne zespodu.
Je to daleko lichotivější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše: Více
Takže kameru nahoru?
No mám kameru na notebooku a nebo pak v práci je taková ta „sova“.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak tohle mi třeba přijde dost neslušné když ji někdo nezapíná. My jedeme prakticky všechny schůzky online. Přijde mi normální koukat na lidi když se s nima bavím. Jediné kdy to vypnu je, když mám doma nemocné batole a leze mi na klín. At nerozptyluje přítomnosti ostatní. Nemusí vidět jak se mazli a chce hladit. Jinak by bud do toho rvala nebo bych musela na ocr kvůli několika hodinovým meetingum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
A me to zas prijde naprosto nepodstatné, stejně když neco resime, tak potrebujeme videt podklady a ne něčí obliceje… Plus tedy v pripade toho, ze vetsina z nas ma notas a externi monitor, tak nebudou vsichni koukat do mrnaveho displeje, jen aby je videla kamera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 tak sdílení obrazovky je taky rozdíl. Zase lidi když jsou na kameře, tak se více soustředí a věnují tématu a ne aby si někdo mezitím lakoval nehty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Vidíš a mně je úplně fuk, jestli na mě z teamsů kouká hýbající se ksicht anebo fotka
Navíc když se sdílí obrazovka, tak když je více lidí se zaplou kamerou, tak mají teamsy občas tendenci se sekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
To úplně ne vždy jde. Taky zastávám názor, že je slušnost být vidět. Zvlášť, když schůzku moderuju. Když jsem jen na naslech, tak ještě ok. Ale když jsem jeden z hlavních účastníků, měla bych být vidět. A ideálně být co nejkrásnější
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám dotaz mimo děti. Nedávno mě kolegyně v práci šokovala, když se hrozně divila, když mě poprvé viděla naživo, že jsem drobná, že přes teams jsem ji přišla vždy větší. Jo potěšilo mě to. Na druhou stranu jsem se zamyslela, jak to udělat, abych online vypadala lépe. Je pravda, že když se na sebe dívám, tak jsem prostě online skaredejsi než offline. Máte nějaké tipy, jak se zkrášlit a udělat hubenejsi?