Vypadlá náušnička

143
3.3.16 07:35

vypadla nausnicka

Maminky stala se nam neprijemna vec. Precetla jsem spoustu diskuzi co se tyce pichani ousek u malych miminek a nakonec se rozhodla pro nastreleni. Opravdu to vypadalo ze to je temer bezbolestne bohuzel uz prvni noc jsem si vsimla ze nam jedna nausnicka vypadla mozna si ji mala strhla pprad se mne rucickama pres oblicej takze i pres ouska. Sampzrejme uz sem nausnici nenandala nevim presne po jake dobe jsem to zjistila takze se asi dirka rychle zatahla.Ted mame teda jednu a premyslim co s tim? Vyndat druhou jsme zavrhli pokud taky nevypadne. Takze asi pockat az se ta jedna zahoji a pak nechat klasicky jehlou druhe pichnout a nasadit soucasne zlate ktere snad nesunda.Mate nekdo jine navrhy prosim? Znovu nastrelit se bpjim aby to nedopadlo stejne.Za jakekoliv nazory budu moc rada krome tech ze usi tak malym detem by se pichat nemeli bylo to nase rozhodnuti.Bude ji tri a pul mesice dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
3.3.16 07:49

Došla bych s malou tam, kde ji nastřelovali. Podle mě to bylo špatně udělané, což se stát může /třeba špatný kus/ a tam Vám dají novou, která bude držet. Nevidím v tom problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.16 07:52

@Halamka no jediny problem je vlastne ten ze je ta dirka uz zarostla:(

• Citovat
  • Upravit
4367
3.3.16 07:57
@Anonymní píše:
@Halamka no jediny problem je vlastne ten ze je ta dirka uz zarostla:(

Víš co, určitě nejste první a pokud je ten, kdo nastřelil opravdu dobrý, tak to zvládne do stejného místa. Určitě si s tím poradí. Nemyslela jsem, že tam dá jen náušnicí, ale že to znovu nastřelí. Dojdi tam a uvidíš, podle mě to bude záležitost na pár minut a hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.3.16 08:27

Museli jste dostat vadnou náušnici, my když jí chtěli sundat, tak to šlo fakt ztuha, nedokážu si představit, že si jí dítě sundá tím, že si mne ručkou ouško :nevim: Nicméně nechala bych nastřelit znovu - myslím že by to mělo být zdarma /reklamace/. Píchat jehlou bych nenechala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
3.3.16 08:46

Mohla být vadná náušnice, také se mi nestalo, šly sundat dost ztuha. Ještě dnes bych tam zavolala, třeba se podaří novou náušnici nasadit. A pokud ne, tak se dohodnete na dalším postupu. V nejhorším bych nechala znovu nastřelit a pro jistotu hned na místě zkontrolovala, zda náušnice opravdu drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí