Vypadlá plomba - akutnost

Anonymní
24.6.20 12:08

vypadlá plomba - akutnost

Poprvé v životě se mi stalo, že mi vypadla plomba. Shodou okolností jsem na příští týden objednaná k zubaři. Myslíte, že to do toho příštího týdne vydrží a nebo mám raději zavolat, jestli by mě nevzali o pár dní dříve? Nevím, jestli třeba nehrozí, že se mi zbytek zubu uštípne a nebo jestli se to v té vyvrtané díře za těch pár dní nějak nezkazí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
24.6.20 12:10
@Anonymní píše:
Poprvé v životě se mi stalo, že mi vypadla plomba. Shodou okolností jsem na příští týden objednaná k zubaři. Myslíte, že to do toho příštího týdne vydrží a nebo mám raději zavolat, jestli by mě nevzali o pár dní dříve? Nevím, jestli třeba nehrozí, že se mi zbytek zubu uštípne a nebo jestli se to v té vyvrtané díře za těch pár dní nějak nezkazí…

Neřešila bych to. Pochbyuju, že tě dr. vezme, když tam máš jít příští týden. Kousej opatrně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
24.6.20 12:15

Pokud tě to nebolí, tak to do příštího týdne počká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27697
24.6.20 12:19

Mě jednou vypadla a odlomil se mi kus zubu objednala mě za měsíc a půl že to nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 12:21

Díky za uklidnění. :lol: Nerada bych něco prokakala a pak řešila korunky, implantáty a tak…zub nebolí, snad to bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.