Výpečky,jak děláte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
370
7.9.23 20:29

Já dělám podle Kuchařky pro dceru https://www.kucharkaprodceru.cz/…ove-vypecky/ a vždycky se mi rozpadají.
Jen množství bývá tak alespoň 1 kg krkovice, ať se vyplatí zapnout troubu :) A mám na ně takový ten pekáč, co má skoro stejný horní i spodní díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
8.9.23 10:37

@Mina Titivu takže bez podlévání? A dáváš tam nějaký tuk nebo se vše vypeče z toho masa, jak se pomalu peče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
8.9.23 14:01
@Mina Titivu píše:
Já dělám podle Kuchařky pro dceru https://www.kucharkaprodceru.cz/…ove-vypecky/ a vždycky se mi rozpadají.
Jen množství bývá tak alespoň 1 kg krkovice, ať se vyplatí zapnout troubu :) A mám na ně takový ten pekáč, co má skoro stejný horní i spodní díl.

Pridavam se, taky tenhle recept.
Jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
8.9.23 14:27

@Ornwen a dáváš tam nějaký tuk? V receptu není uvedený, ale přijde mi to zvláštní. A nepodléváš tedy vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
8.9.23 14:32
@Adaneli píše:
@Ornwen a dáváš tam nějaký tuk? V receptu není uvedený, ale přijde mi to zvláštní. A nepodléváš tedy vůbec?

Tuk se vypece z masa, zadny dalsi neni potreba. A podlevat neni treba, maso se pece na nizky stupen a pusti dost stavy. Maximalne muzes podlit na zaver, kdybys mela malo “omacky”. Ale kdybys podlila na zacatku, maso by bylo varene :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
8.9.23 14:32
@Adaneli píše:
@Ornwen a dáváš tam nějaký tuk? V receptu není uvedený, ale přijde mi to zvláštní. A nepodléváš tedy vůbec?

Tuk nedávám, muž dává a je to mastné jak prase, za mě není třeba. Možná jen vymažu sádlem pekáč, ale nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
8.9.23 15:09

Vubec nic nedavam. Jak je to v receptu. Zavru a nekoukam na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
8.9.23 17:53

Holky, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
8.9.23 20:50

Já přidám občas lžící sádla k tomu 1 kg masa, když je krkovice libovější.
Tak ať se dílo podaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
11.9.23 10:36

@Mina Titivu díky, výpečky se povedly, byly trochu dietnější než je známe, ale nikdo si nestěžoval, takže u receptu zůstanu :kytka:. Já je dělám hrozně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí